Chat with us, powered by LiveChat

Hager Coviva

Hager Coviva
Draadloos succes

Er zijn veel smarthome oplossingen, maar Coviva is anders. Coviva kan geïnstalleerd worden zonder hak- en breekwerk, omdat het leggen van kabels niet nodig is. Zo is Coviva de optimale oplossing voor vernieuwers en verbouwers. Alles wat je nodig hebt is een professional die in een mum van tijd de installatie gereed maakt. Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om je huis snel en eenvoudig te bedienen en aan te passen via je smartphone of tablet. Uiteraard kun je de installatie nog steeds bedienen via je reguliere schakelmateriaal. Hier heeft een netwerkstoring of het vervangen van je router dan ook geen invloed op.

Wat zijn de voordelen?
Je bestuurt de verlichting en zonwering comfortabel per App. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en kosten. Met Coviva programmeer je eigen scenario’s (dit noemen we covigrammen), die perfect passen bij je behoeften en onnodig energieverbruik minimaliseren.

Kom naar onze Hager Coviva demo ruimte
Wil je Coviva eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.

Programmeer dienst
Wanneer je geen tijd hebt om Hager Coviva zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Ons uurtarief is €52,- per uur exclusief voorrijkosten. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Download hier de brochure:
- Brochure (PDF)