Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Somfy Home Alarm

Somfy Plug & Play alarmsystemen
Met een Plug & Play alarmsysteem kun je eenvoudig en snel je huis beveiligen tegen ongewenste gasten. Het is simpel, maar tegelijkertijd een hyperintelligent beveiligingssysteem dat perfect in jouw drukke leven past. Daarnaast is het design prachtig en passend bij een modern interieur.

Inpluggen en klaar!
Je huis beveiligen is nog nooit zo simpel geweest. Binnen 10 minuten is jouw complete alarmsysteem geïnstalleerd en kun jij met een gerust hart je huis verlaten. Zet of hang je IP camera op een strategische plek, download de Somfy Protect app en jij bent klaar om weg te gaan. Het is mogelijk om meerdere mensen aan de app toe te voegen zodat meerdere mensen worden gealarmeerd bij onraad door middel van een pushbericht

Betrouwbaar alarmsysteem
Ondanks dat de installatie van dit plug en play alarmsysteem hooguit 10 minuten in beslag neemt, is het een betrouwbaar alarmsysteem. In dit beveiligingssysteem zit een ingebouwde batterij, zodat hij ook bij stroomuitval zijn werk blijft doen. Je wordt gewoon gealarmeerd, de sirene gaat loeien en de camera start met zijn opnames wanneer er ongewenst bezoek is. De slimme producten van Somfy, zoals de Somfy IntelliTAG, waarschuwen je al voordat een mogelijke inbreker zijn voet over de drempel heeft gezet en vallen daarmee onder de Smart Home producten. De IntelliTAG sensor analyseert bijvoorbeeld trilling van een ruit of deur en kan zelf onderscheid maken tussen een kaatsende bal of een inbreker met een hamer. Hierdoor zal een vals alarm worden voorkomen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.