Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Busch-Welcome Deurcommunicatie 2-draads

Busch-Welcome (2-draads systeem). Hartelijk welkom.

De nieuwe deurcommunicatie van Busch-Jaeger, het toonaangevende merk in elektro installatietechniek en intelligente gebouwcommunicatie.

De nieuwe productserie Busch-Welcome vormt een zinvolle aanvulling op het assortiment en stelt als compleet systeem nieuwe normen. Het verenigt design, comfort, efficiëntie en veiligheid voor binnen en buiten. Nu kunnen woonomgevingen consequent worden vormgegeven.

Je huisdeur vormt de verbinding tussen de buitenwereld en je privésfeer thuis. Voor beide zijden opent Busch-Welcome nieuwe mogelijkheden voor de realisatie van een individuele en uniforme woonomgeving. Met veel comfort, meer veiligheid en een design dat past bij je woonstijl. Dit systeem past zich buiten harmonisch aan de architectuur aan en zorgt ook binnen voor een uniforme vormgeving, passend bij de lichtschakelaars en wandcontactdozen.

Kom naar onze Busch-Wecome demo ruimte.
Wil je Busch-Welcome eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.