WINKELWAGEN 0 artikelen

AS 500 Anti- bacteriaal

Jung AS 500 antibacterieel. Schakelt het besmettingsgevaar uit.
Een speciaal programma voor ziekenhuizen, verpleeghuizen etc.: om een infectie op te lopen in een ziekenhuis is het vaak al voldoende om een lichtknopje aan te raken. Deze kunnen overdrachtshaarden vormen van bacteriën, virussen en ziektenkiemen.

AS 500 antibacterieel biedt hier een actieve blokkade tegen de overdracht van gevaarlijke micro-organismen. De speciale werkstoftechnologie ontdoet de ziektekiemen van hun voedingsbodem en remt zo succesvol de vermeerdering van bacteriën en schimmels. Daartoe worden als innovatieve productontwikkeling echte zilverionen verwerkt in het Duroplastmateriaal.

De antibacteriële eigenschappen stoppen de reproductie en mutatie van de bacterie. Zo vermindert ook direct de kans dat zich nieuwe, resistente, bacteriestammen kunnen ontwikkelen. De vorngeving van AS 500 antibacterieel is identiek aan die van het standaardprogramma AS 500, waardoor ook aanpassingen achteraf eenvoudig zijn.

Wij zijn druk bezig om ons assortiment uit te breiden. Op zoek naar een specifiek artikel? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen deze gewoon leveren!