Chat with us, powered by LiveChat

Coaxkabel

14 Artikel(en)
view_list
14 Artikel(en)
view_list


Coax Kabels

Al jaren zorgen wij ervoor de beste producten in huis te hebben die je als klant nodig hebt. We passen het assortiment zo aan, dat er voor iedereen het juiste product tussen zit. Hierboven kun je ons assortiment aan Hirschmann coax kabels bekijken. Een coaxkabel kopen is altijd even zoeken naar de juiste coaxkabel. Met een coax kabel geef je signalen door, zoals bijvoorbeeld een televisiesignaal. Hirschmann is al sinds 1924 op de markt te vinden en is een van de bekendste producenten. Eén van de vele voordelen van Hirschmann coax is dat ze allemaal Kabel Keur gecertificeerd zijn. Daarnaast heb je bij Hirschmann 5 jaar garantie op je coax kabels.

Hirschmann coax kabel

Bij de aanschaf van een nieuwe coaxkabel is het belangrijk dat je kijkt naar de afscherming, maar ook naar de demping. Met een lage demping verzwakt het signaal niet in de kabel en kun je langere kabels gebruiken. Hirschmann biedt coax kabels aan van 1,5 meter tot 250 meter. Je hebt geen last van signaalverlies bij een coaxkabel van tot wel 15 meter lang van Hirschmann. Probeer nooit een langere kabel te gebruiken dan je nodig hebt.

A-merken coach kabels

Storingen tijdens tv kijken vindt niemand leuk. Het is belangrijk dat de kabel goed afgeschermd is tegen signalen van buitenaf. Apparaten die het signaal kunnen verstoren zijn bijvoorbeeld smartphones en magnetrons. Hirschmann coax kabels hebben een hoge afscherming waardoor externe signalen buiten de coaxkabels worden gehouden. Slechte coax kabels kun je herkennen aan de slechte afscherming. Ontbreekt er vlechtwerk of snijdt het de kabel open? Dan is het onmiddellijk tijd een nieuwe coax kabel aan te schaffen van goede kwaliteit.


Hirschmann coax kabel kopen

Je kunt bij ons eenvoudig een Hirschmann coax kabel kopen. Kom je er niet helemaal uit en heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice! De snelste weg is het invullen van het contactformulier, maar je kunt ons ook mailen of bellen. We proberen altijd je bestelling te leveren binnen 1 tot 5 werkdagen. Heb je een grote bestelling geplaatst? Dan hopen we alles in één keer te kunnen leveren bij je. Wil je meerdere stuks afnemenen dan kan je een offerte opvragen.