Chat with us, powered by LiveChat

Contact opnemen

Wij staan graag klaar om je vragen te beantwoorden! Ons team heeft uitgebreide praktijkervaring met alle producten die we verkopen.

Bereikbaar via email, chat, telefoon of onderstaand contactformulier
Je kunt ons bereiken via email, chat of telefoon. Maak je gebruik van onderstaand contactformulier dan kun je binnen enkele uren een passend en inhoudelijke reactie verwachten. Indien gewenst bellen wij je natuurlijk terug.

Openingstijden klantenservice
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en nationale feestdagen zijn we gesloten.

Een vrijblijvende offerte ontvangen
Dat kan heel simpel. Ga naar het offerteformulier of stuur ons de artikelnummers van de fabrikant, het aantal per artikel en artikelbeschrijving in een Word of Excel bestand toe. Je ontvangt binnen een werkdag een passend voorstel van ons.

Bezoek onze showroom
Je kunt een afspraak maken en bij ons langskomen in de showroom. Je krijgt dan deskundig advies en hebben bijna altijd een oplossing voor je wensen. Het adres van onze showroom is:
Rivium Westlaan 52
2909 LD Capelle aan den IJssel.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op zondag en nationale feestdagen zijn we gesloten.

* Vereiste velden