Chat with us, powered by LiveChat

Niko Home Control

Huisautomatisering is een prachtige ontwikkeling. Het wordt steeds makkelijker om slimme toepassingen te verwerken in je huis, zonder dat je hier veel technische kennis voor nodig hebt. Het is dan erg prettig wanneer je op één merk kunt rekenen voor alle mogelijke toepassingen die je in gedachten hebt. Zo kun je stap voor stap uitbreiden en hoef je je geen zorgen te maken dat bepaalde componenten niet met elkaar overweg kunnen. Niko Home Control zit op het snijvlak tussen innovatie en gemak. Het assortiment bestaat namelijk uit alles wat je nodig hebt om jouw huis smart te maken. We vertellen je daar dan ook graag meer over.


De voordelen van een Niko Home

Met Niko Home Control maak je van je huis een extra comfortabele plek. Je kunt namelijk met de componenten, modules en toepassingen van één merk aan de slag. Op die manier bedien je vrijwel alle elektrische functies in je huis vanaf een enkel touchscreen, of simpelweg met je smartphone of tablet. Uiteraard zul je voor de toepassingen die je in wilt zetten telkens een nieuwe component moeten installeren, maar door het geïntegreerde systeem van Niko Home sluit dit allemaal naadloos aan op de onderdelen die al aanwezig waren. Eenmaal geïnstalleerd blijft het je constant plezier opleveren. Dit biedt ontzettend veel voordelen. We zetten de belangrijkste daarvan graag voor je op een rijtje.

Meer comfort & controle:
Met Niko Home Control haal je veel meer comfort en controle in huis! Je hoeft niet meer op te staan van de bank om de gordijnen open te doen, noch de voordeur op slot te draaien of te controleren of alle lichten uit zijn voor het slapen gaan bijvoorbeeld. Zo hou je meer tijd over voor leuke dingen en geniet je van het ultieme comfort in je eigen huis.

Geld besparen & energiezuinig:
Door energie te besparen zal jouw energierekening ook minder hoog zijn. Dit loopt al gauw hoog op wanneer je Niko Home Control niet alleen voor de verwarming toepast, maar bijvoorbeeld ook voor de verlichting en het automatisch uitschakelen van elektronische apparaten wanneer deze niet worden gebruikt. Zo verdien je jouw investering al snel terug.

Extra veiligheid:
Door een slim beveiligingssysteem in te stellen, gebruik te maken van een videodeurbel of één van de andere vele veiligheidstoepassingen van Niko Home, wordt jouw huis een veiligere plek.


Showroom Niko Home Control

Wil je Niko Home Control eerst zelf ervaren voordat je het koopt? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven. We laten je dan precies zien hoe alles werkt en geven je antwoord op al je vragen. We zien je dan ook graag verschijnen! Ook kan je onze andere merken zoals Busch-Free@Home, KNX, Zigbee en nog veel meer ervaren.


Programmeer dienst Niko Home Control

Wanneer je geen tijd hebt om Niko Home Control zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Wij kunnen Niko Home Control bij je thuis installeren en programmeren. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.