Chat with us, powered by LiveChat

Installatie en programmering

Onze tarieven en werkwijze
Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij je graag een toelichting op factoren die van invloed zijn op deze tarieven. Want onze uurtarieven zijn natuurlijk ook gebaseerd op het rendabel houden van de GoedkoperMetSchakelmateriaal. Zodat wij je nog jarenlang van dienst kunnen zijn en ons team voor lange tijd zekerheid hebben over hun baan.

Samenstelling domotica systeem
Regelmatig krijgen wij het verzoek om een domotica systeem samen te stellen en een offerte of prijsopgave uit te brengen. Vaak zodat de aanvrager offertes en prijzen kan vergelijken. Natuurlijk zijn wij je hier graag bij van dienst, wij doen dit alleen niet kosteloos. Voor het maken van een goed en persoonlijk advies door een ervaren professional is tijd nodig. Bijvoorbeeld voor informatievergaring, samenstelling, calculatiewerk en prijsonderhandelingen. De kosten voor een voorstel op maat bedraagt €150,- inclusief 21% BTW. Wanneer je besluit de domotica bij ons aan te schaffen, binnen een termijn van 1 jaar en vanaf een aanschafwaarde van € 2.500,- wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale rekening.

Geplande werkzaamheden
De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zijn divers. Er zijn werkzaamheden die eenvoudig op termijn kunnen worden gepland. Daarnaast zijn er klussen die een paar uur in beslag nemen (korte klussen) en grotere projecten. Deze worden in overleg met jouw zo snel mogelijk ingepland.

Kleine klussen en storingen
Niet alles kan worden gepland. Het is moeilijk om aan de telefoon een inschatting te maken van de benodigde tijd die nodig is om je te helpen. Daarnaast is er bij elke opdracht, klein of groot, tijd voor werkvoorbereiding en financiële afhandeling nodig. Hou er daarom rekening mee dat wij altijd minimaal 1 uur factureren.

Prijsindicatie
Als je een prijsindicatie wenst voorafgaande aan de werkzaamheden, dan proberen wij je een zo goed mogelijke prijsindicatie te geven op basis van de beschikbare informatie. Wij zijn zorgvuldig in het berekenen van deze prijsindicatie, maar het is geen vaste prijsafspraak. Ondanks alle inspanningen om tot een goede prijsindicatie te komen, kan het gebeuren dat tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er meer werkuren nodig zijn voor een correcte oplevering. Ook onze ervaren medewerkers lopen tegen onvoorziene situaties aan en kunnen niet door muren of vloeren heen kijken en om vooraf precies te zien hoe de situatie is.

Bijdrage in autokosten
Wij voeren onze service en diensten voornamelijk uit in de provincie Zuid-Holland. Daarvoor maken wij gebruik van bedrijfsauto’s met daarin gereedschap en benodigde materialen. Ondanks ons zorgvuldige beleid rond ons wagenpark om zo weinig mogelijk kosten te maken en het milieu zo min mogelijk te belasten, ontkomen wij niet aan autokosten. Voor het berekenen van autokosten en eventuele kilometervergoeding nemen wij onze vestigingsplaats Capelle aan den IJssel als uitgangspunt.

Tarieven en toeslagen 2023

  uurtarief exclusief 21% btw uurtarief inclusief 21% btw
Monteur €52,- €62,92
System intergrator (programmering domotica) €69,- €83,49
Autokosten Eenmalige autokosten binnen een straal van 20 km vanuit Capelle aan den IJssel €29,- excl. btw (€35,05 incl. btw). Woon je buiten deze straal dan is de toeslag na 20 km €0,32 excl. btw (€0,39 incl. btw) per kilometer.
Periode toeslagen Toeslagpercentage
Weekdag na 18:00 uur 50%
Zaterdag 50%
Zon- en feestdagen 100%