Chat with us, powered by LiveChat

Domotica

Ervaar een totaal nieuwe kwaliteit van leven met domotica!

Meer comfort en flexibiliteit, meer veiligheid en meer tijd voor jezelf! Domotica (huisautomatisering) is een vrij nieuwe technologie, die geleidelijk ingeburgerd raakt. Verlichting, verwarming, koeling, toegangscontrole, beveiliging en het beheer van de huishoudapparaten kunnen tegenwoordig met domotica bediend worden. 

Schakel met een App alle verlichting in huis, zet je thermostaat onderweg alvast aan en krijg een melding op je smartphone als het alarm af gaat. Slechts een paar voorbeelden van domotica oplossingen.
Je kunt eenvoudig beginnen met een paar basisfuncties zoals het aansturen van licht, zonnewering, verwarming en daarna stap voor stap uitbreiden. Visualisatie van functies en bediening gaat eenvoudig met behulp van smartphone, tablet of pc.

Helaas kunnen we niet spreken van 1 standaard domotica platform. Fabrikanten hanteren vaak hun eigen platformen, ondersteuningen en apps. Daarom adviseren wij voor een merk te kiezen die jouw gewenste artikelen verkoopt. In de toekomst kun je dan altijd uitbreiden met artikelen die dezelfde ondersteuning hebben. Nest en Philips Hue werken bijvoorbeeld samen met Apple Homekit. Fibaro biedt volledige ondersteuning voor open protocol Z-wave. Merken als Gira en Jung werken met het Enet protocol. Sommige platformen kunnen met elkaar communiceren en kun je eenvoudig koppelen.

Kom naar onze domotica showroom
Wil je domotica eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze showroom in Capelle aan den IJssel (naast de Van Brienenoordbrug). Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven. We kunnen dan ook een domotica systeem voor je samenstellen en een offerte uitbrengen.

Installatieservice
Wanneer je geen tijd hebt om een domotica systeem zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Installeren kunnen we natuurlijk ook. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze installatieservice.