Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Eltako-Professional Smart Home

SLIM EN COMFORTABEL WONENMET DE DRAADLOZE ACTORENVAN DE 64-SERIE

De nieuwe 64-serie van Eltako is een logische volgende stap in de evolutie van draadloze Smart Home. Naast draadloze EnOcean pulsdrukkers en normale bedrade pulsdrukkers zijn deze schakel- en dimactoren ook via Bluetooth of een WiFi-thuisnetwerk met een mobiele telefoon of tablet te bedienen. Elke actor heeft zijn eigen IP-Adres, hierdoor is toegang van buitenaf via internet ook mogelijk. Alle verbindingen zijn sterk versleuteld en daardoor zeer veilig.

Voor een pure offline bediening kunnen WiFi, Bluetooth en EnOcean volledig gedeactiveerd worden. De nieuwe actoren van de 64-serie zijn eenvoudig te updaten. Nieuwere firmware - de software voor de werking van de actoren - kan eenvoudig m.b.v. een telefoon en WiFi geïnstalleerd worden. Zodoende zijn deze actoren volledig toekomstbestendig en voorbereid op toekomstige marktontwikkelingen. Alle instellingen kunnen via een download opgeslagen worden en eenvoudig in andere actoren van het zelfde type geïnstalleerd worden. Alle 64-serie actoren zijn Apple gecertificeerd en kunnen daa-rom gemakkelijk worden ingeleerd in de Apple HomeKit, inclusief spraakbediening. Een kleine firmware upgrade maakt ze tevens geschikt voor o.a. Google Home, Alexa Home en andere systemen.

De 64-serie begint met vier nieuwe inbouw actoren. De FUD64NPN/110-240V, een universele 300W dimactor geschikt voor R/L/C en LED. De FSR64NP/110-240V, een schakelactor (impuls- of schakelrelais) met 1 NO 16A/250V contact dat in de nuldoorgang van de fase schakelt om inschakelpiekstromen te voorkomen en te reduceren.De FSR64PF/110-240V, een schakelactor (impuls- of schakelrelais) met 1 NO 16A/250V potentiaalvrij contact.De FSB64NP/110-240V, een schakelactor voor rolluiken en zonnewering met 1+1 NO 4A/250V niet potentiaalvrije contacten. De types FSR64NP en FSB64NP zijn bovendien uitgerust met een meet-IC zodat het verbruik van de geschakelde last gemeten en gemonitord kan worden.

De Series 64 is compatibel met de 61-serie en 62-serie, Tipp-Funk en de 14-serie voor de bedieningsfuncties met EnOcean draadloze pulsdrukkers en bedrade pulsdrukkers. Voor het inleren met een draadloze pulsdrukker wordt de gemakkelijke Tipp-Funk inleer techniek toegepast. De inbouwdiepte is slechts 23-25 mm. De actoren zijn voorzien van gemakkelijke insteekklemmen tot 2,5 mm².

Nieuwe App. Inleren, updaten, functies instellen of veranderen, schakelen en dimmen kan eenvoudig met de nieuwe Eltako App. Deze nieuwe App is een soort universele afstandsbediening waarop alle systemen in huis kunnen worden aangesloten en bediend kunnen worden. Verlichting, zonnewering, veiligheid en klimaat kunnen eenvoudig op elk gewenst moment individueel geregeld en aangepast worden aan de persoonlijke behoeften.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.