Chat with us, powered by LiveChat

Peha schakelmateriaal

Hoogwaardig materiaal en tijdloos

PEHA by Honeywell biedt een hoogwaardig assortiment met een tijdloze uitstraling. Al meer dan 90 jaar is Peha een belangrijke pijler van de moderne electronica installatie. Peha staat voor een overtuigend hoge kwaliteit en heeft een breed aanbod dat zowel door professionals als alle andere gebruikers geïnstalleerd wordt.

Als je vragen hebt over het merk Peha schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal kan je gerust contact met ons opnemen.Schakelmateriaal van Peha kopen

Schakelmateriaal van Peha kopen Het schakelmateriaal van PEHA is tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Vooral voor grote projecten, zoals kantoorpanden zijn er aantrekkelijk schakelprogramma’s van Peha te bestellen. Door het gebruik van basiselementen waar allerlei variaties afwerkingen op geplaatst kunnen worden, biedt Peha grote flexibiliteit.

Door het aanbod van basiselementen biedt Peha een totaalconcept op het gebied van schakelmateriaal. Het schakelmateriaal van Peha is zeer geschikt om in diverse woningen en zakelijke ruimtes toe te passen waar energiebesparing, comfort en veiligheid een grote rol spelen.

Met eenvoudige installatieprocessen en het gebruik van hoogwaardig materiaal is het Peha schakelmateriaal toepasbaar op grote schaal. Peha schakelaar programma’s Door een grote keuze aan functies aan te bieden is er voor ieder wat wils.

Peha biedt basiselementen aan met diverse mogelijkheden tot afwerking. Van standaard witte schakelaars tot mintgroene afdekplaten van gehard veiligheidsglas. En van bedraad schakelmateriaal tot draadloze toepassingen op basis van funksignalen, voor iedere style en wens passend schakelmateriaal.