Chat with us, powered by LiveChat

Philips Hue

Persoonlijk draadloos led verlichting met Philips Hue!

Philips Hue lampen hebben veel in hun mars. Alle tinten wit licht. Alle mogelijke kleuren in het hue-spectrum. Ze bieden het allemaal! Geniet van een zonsondergang in je woonkamer. Of maak gewoon een prettige plek om te lezen. Je Hue lampen kunnen ook dimmen, knipperen of langzaam pulseren. Perfect voor alarmen en timers. Je hebt de totale controle over je verlichting. Alle hue lampen zijn trouwens in je bestaande licht-armaturen bruikbaar. Ze zijn verkrijgbaar met E27 (grote) en GU10 (230V) fittingen.

Tip! Ben je op zoek naar een mooie oplossing om Philips Hue te verwerken in je schakelmateriaal? Kijk dan naar de Friends of Hue schakelaars.

Als je vragen hebt over Philips Hue of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Meet Philips Hue white. Als je behoefte hebt aan warm wit LED licht.

Hue white lampen zijn eenvoudig en slim; ze produceren prachtig warm wit licht dat helderder en zachter gedimd kan worden, afhankelijk van de situatie. Hue white is op moment alleen verkrijgbaar in E27 (grote) fitting lampen. De Hue white lampen kunnen eenvoudig in je huidige armaturen geschroefd worden. Ze werken met de hue app of de Hue Tap. Gebruik de Hue white in je badkamer, keuken, hal of woonkamer. Overal waar hoogwaardig warm wit licht gewenst is.

Philips Hue tap. Ondek 's werelds eerste draadloze slimme licht schakelaar.

Je kan je hue lampen nu regelen met één druk op een knop met de Hue Tap. En je kan maar liefst vier knoppen instellen voor verschillende doeleinden. Eén voor een favoriete scène. Eén voor een Light Recipe. Of ééntje om alle lampen tegelijk uit te schakelen. Dat bepaal je allemaal zelf. Dat noemen wij pas handig!

Of je integreert de slimme Hue schakelaar in jouw huidige schakelmateriaal. Bekijk dan de Friends of Hue schakelaars van Busch Jaeger, Gira of Niko.

Aan de slag.

De starterkit wordt geleverd met twee of drie lampen en een bridge. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de bridge aan te schaffen en zelf een samenstelling te doen. De gratis app kan je downloaden met je iOS- of Android-toestel. Denk eraan dat je je hue-familie altijd kunt laten groeien.

Zodra je de starterkit geinstalleerd hebt, kan je er tot maximum van 50 lampen aan toevoegen. Schroef ze in zoals de eerste lampen en identificeer de nieuwe lampen met de app. op dezelfde manier vindt je bridge ook Lightstrips, Living Colors Bloom en Iris. Zodra je app de nieuwe lampen heeft gevonden, kan je deze weer een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scènes. Nog meer hue om van te genieten!

Na aanmelding op de My-hue website, kan je de verlichting zelfs van overal ter wereld bedienen gegeven een 4G of andere internet connectie.

Twijfels? Kom naar onze Philips Hue Showroom.

Ben je er nog niet over uit en wil je Philips Hue liever aan het werk zien voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze showroom in Capelle aan den IJssel. Maar wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst. We kunnen je dan Philips Hue demonstreren en kun je het zelf ervaren.

Installatie en programmeren.

Wanneer je geen tijd hebt om zelf te installeren of programmeren, dan kunnen wij je daarmee helpen. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.