Chat with us, powered by LiveChat

Merten Schakelmateriaal

Schneider Electric Merten schakelmateriaal behoort tot de trendsetters van slimme producten die bovendien een lust voor het oog zijn. Dit bewijst ook de talrijke intelligente technologieën en designs. Merten schakelmateriaal heeft namelijk een ruim assortiment producten en behoort tot de initiatiefnemers die zich voor de ontwikkeling van een wereldwijd geldende norm voor domotica hebben ingezet.


Schakelmateriaal van Merten

Schneider Electric heeft inbouwsokkels voor snelle montage ontworpen: QuickFlex. De grote kabelinvoeren zijn conisch van vorm wat het leggen van de bedrading flink vereenvoudigd. De sokkels worden op de inbouwdoos geschroefd of met klauwen stevig in de inbouwdoos bevestigd. Hierdoor is de installatie snel en eenvoudig. Hierdoor is Schneider Electric Merten het startpunt voor al je schakelmateriaal in huis!


Dimmers van Schneider Electric Merten

Om iedere gewenste licht sfeer te creëren heeft Merten een universele draaidimmer ontwikkeld. Hiermee kunnen LED lampen, halogeen lampen, TL lampen, gloeilampen en nog veel meer andere lichtbronnen gedimd worden.


Als je vragen hebt over schakelmateriaal van Merten of over ons overige schakelmateriaal dan kan je gerust contact met ons opnemen.

3 Artikel(en)
view_list
3 Artikel(en)
view_list