Chat with us, powered by LiveChat

Merten schakelmateriaal

Schneider Electric Merten schakelmateriaal behoort tot de trendsetters van schakelmateriaal die bovendien een lust voor het oog zijn. Dit bewijst ook de talrijke intelligente technologieën en designs.

Als je vragen hebt over Merten schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Merten schakelmateriaal voor binnen en buiten

Merten schakelmateriaal voor binnen en buiten koop je bij GoedkoperMetSchakelmateriaal. Je vindt hier een uitgebreid assortiment Merten schakelmateriaal dat volledig naar eigen wens is samen te stellen. Creëer eenvoudig de mooiste sets, voorzien van stopcontacten, lichtschakelaars, dimmers en andere functies. Het inbouwschakelmateriaal is kwalitatief van hoogstaand niveau en altijd vervaardigd uit de mooiste materialen, zoals kunststof, metaal, steen, hout of glas. Bovendien zijn de afdekramen en inzetstukken verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren, zoals: Wit, aluminium, antraciet, zwart, maar ook sahara, mocca, nikkel of champagne.


Diverse stijlen Merten schakelmateriaal

Ook in de shop: Opbouwschakelmateriaal voor binnengebruik of toepassing in de tuin. Je vindt hier schakelmateriaal van de bekende series van Schneider Electric: D-Life, M-Smart, M-Pure, Atelier M, Odace, Mureva Styl, Slagvast, Aquastar en Contura. Bijna altijd op voorraad en snel geleverd.


Merten schakelaars 

Bij Schneider Electric vind je het breedste assortiment lichtschakelaars en andere schakelaars voor jouw woning. Denk aan verschillende soorten lichtschakelaars zoals wisselschakelaars of serieschakelaars, maar ook schakelaars voor jaloezieën en 3 standen schakelaars. Ook kan je kiezen voor zeer hygiënische bewegingsmelders. Deze zorgen ervoor dat de verlichting in een ruimte automatisch aan gaat als er beweging wordt gedetecteerd. Bekijk alle schakelaars.


Merten stopcontacten

Een stopcontact kan uiteraard niet ontbreken in huis. Schneider Electric heeft een zeer uitgebreid assortiment stopcontacten voor allerlei soorten toepassingen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een stopcontact voor inbouw of opbouw, een dubbel stopcontact of een voor in de tuin. In deze webshop vind je het allemaal. Sommige lijnen zijn zelfs voorzien van innovatieve functies zoals USB-poorten, verlichting of een klapdeksel. Verder zijn alle stopcontacten voorzien van randaarde, al zijn enkele lijnen ook zonder randaarde te verkrijgen. Zo vind je altijd het stopcontact dat past bij jouw woning. Bekijk alle stopcontacten.


Merten dimmers

Een beetje meer sfeer in huis of extra licht tijdens het lezen van een goed boek. Een moderne woning kan bijna niet zonder ingebouwde dimmer. Dimmers zijn er in verschillende stijlen en het type verlichting dat je wilt dimmen is erg belangrijk voor het soort dimmer dat je kiest. Je kunt namelijk niet met iedere dimmer ook elk soort verlichting bedienen. Wil je bijvoorbeeld LED-verlichting dimmen, dan heb je daar een speciale universele LED-dimmer voor nodig. Bekijk alle dimmers.


Merten Multimedia

Met het handige multimedia schakelmateriaal richt je ook op het gebied van audio, televisie, kabel, internet of vaste telefonie je huis helemaal passend in. Kies bijvoorbeeld voor de internetaansluiting via UTP of STP. Of maak eenvoudig een aansluitpunt voor een kabel of antenne. Uiteraard geheel in stijl met het overige schakelmateriaal in jouw woning. 


Vragen over Merten schakelmateriaal?

Als je vragen hebt over schakelmateriaal van Merten of over ons overige schakelmateriaal dan kan je gerust contact met ons opnemen.