Chat with us, powered by LiveChat

Gira schakelmateriaal

Het juiste Gira schakelmateriaal kiezen: de rode en grijze stip

Om het ontzettend diverse aanbod van Gira overzichtelijk te houden worden de schakelaar programma’s aangegeven met een rode stip en is de grijze stip toegedeeld aan de technische componenten van Gira.

Als je vragen hebt over Gira schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Gira. Veel keuze en moderne techniek

Het hoogwaardige Gira schakelmateriaal is modern, tijdloos en ontzettend divers. Bij de Duitse techniek van Gira staat keuze vooraan. Zo biedt Gira een groot pakket aan schakelaars, wandcontactdozen, afdekramen met daarnaast een breed spectrum aan elektrotechnische installatiesystemen voor onder andere communicatietechniek, deurcommunicatie-installatie en de automatisering van verwarming, verlichting en jaloezieën.


Schakelmateriaal van Gira kopen

De schakelaar lijn van Gira is zeer robuust en met de waterdichte opbouw geschikt voor installatie in vochtige ruimten zoals kelders, garages, werkplaatsen en natuurlijk ook voor buiten. Ook biedt Gira diverse schakelaars die met eenvoudige clips op de wand gemonteerd kunnen worden, zodat je geen enkele muur hoeft open te breken. Naast hoogstaande kwaliteit en gebruiksgemak hecht Gira grote waarde aan productdesign en werden de schakelaars in 2019 overladen met diverse design awards.

Gira System 55. Toonaangevend voor alle toepassingen

De centrale basiselementen en afdekkingen uit het Gira System 55 passen in de afdekramen van de Gira schakelaarprogramma’s Standard 55, E2, E3, Event, Esprit, ClassiX, Studio en in het Profiel 55. Ook het schakelaarprogramma Gira TX_44 kan met behulp van adapterramen worden uitgebreid met functies uit het System 55 en worden geïntegreerd in de Gira licht- en energiezuilen. Door dit modulaire systeem kan met een bescheiden assortiment een breed programma met aantrekkelijke keuzemogelijkheden worden aangeboden. Meer dan 300 functies zijn in System 55 beschikbaar.


Gira system 3000. Licht, jaloezie en ruimtetemperatuur veelzijdig besturen

Met het Gira System 3000 kunnen alle functies voor de licht-, jaloezie- en verwarmingsregeling met één enkel systeem holistisch worden gepland en geïnstalleerd. Verschillende bedieningselement-opzetstukken kunnen universeel voor alle drie functies worden gebruikt. In tegenstelling tot conventionele systemen maakt het Gira System 3000 het eenvoudig en zonder veel werkzaamheden mogelijk de functies later te automatiseren met een minimaal aantal basiselementen en opzetstukken. De mate van automatisering kan per ruimte voor verlichting, jaloezieën en verwarming flexibel worden aangepast aan de individuele wensen.

Gira Friends of Hue

Met de Gira Friends of Hue smart switch wordt de bediening van je Philips Hue lampen een sfeervol genoegen. En dat vanuit iedere willekeurige plek in de ruimte. Vrij en ongebonden. Heel eenvoudig draadloos zonder batterijen met een slimme radiotechnologie. De perfecte oplossing om Philips Hue te verwerken in je Gira schakelmateriaal.


Gira Smart Home

Met Gira Smart Home-producten kan de wens van een gekoppeld huis op eenvoudige wijze in vervulling gaan. Of je nu een nieuw huis willen bouwen of in een oud gebouw wonen: zowel door middel van bekabelde als draadloze oplossingen kunnen bijv. licht-, verwarmings-, jaloezie- en audiobesturing in vrijwel elk huis tot één systeem worden samengevoegd. Om ruimtes te koppelen, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar: Gira Enet, Gira One en Gira KNX.