Chat with us, powered by LiveChat

System 3000 (Licht, jaloezie en temperatuur)

Met het Gira System 3000 kunnen alle functies voor verlichting, jaloezie en verwarmingsregeling met één enkel systeem worden geïnstalleerd en bediend. De bedieningselementen en opzetstukken van Gira System 3000 zijn compatibel met het schakelaar programma Gira Systeem 55 uit Gira schakelmateriaal.

Verschillende bedieningselementen en opzetstukken kunnen universeel voor alle drie functies worden gebruikt. In tegenstelling tot conventionele systemen maakt het Gira System 3000 het eenvoudig en zonder veel werkzaamheden mogelijk de functies later te automatiseren met een minimaal aantal basiselementen en opzetstukken.
De mate van automatisering kan per ruimte voor verlichting, jaloezieën en verwarming flexibel worden aangepast aan de individuele wensen.

Gira System 3000 bestaat minimaal uit 2 artikelen. Je kiest eerst een gewenst basiselement (schakelen, dimmen, jaloezie of klimaat) en werkt deze af met een systeemopzetstuk naar keuze. Aanvullend met een afdekraam als je deze nog niet hebt.Gira System 3000. Licht, jaloezie en ruimtetemperatuur veelzijdig besturen

Met het nieuwe Gira System 3000 is de dagelijkse besturing van licht en zonwering makkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren. Door de combinatie van verschillende opzetstukken en basiselementen biedt het modulaire systeem een oplossing voor vrijwel elke gewenste functie. Het System 3000 kan handmatig op het apparaat, automatisch via sensoren en/of tijdschakelklokken alsook via de Gira Bluetooth app worden bestuurd. De basiselementen hebben een lage inbouwdiepte, wat de montage vergemakkelijkt en de installatieduur verkort. Alle basiselementen uit het System 3000 zijn naar wens te combineren met de Gira opzetstukken uit de schakelaarprogramma’s Standard 55, E2, E3, Event, Esprit, Studio, ClassiX, E22, F100 en deels TX_44.


Eenvoudige installatie met Gira System 3000

De installatie van de componenten van het System 3000 is nu nog eenvoudiger. De lage inbouwdiepte van de basiselementen biedt meer ruimte voor de bedrading. De montageplaat van verzinkt staal biedt voldoende stabiliteit. De geïntegreerde montageklauwen maken een eenvoudige en snelle installatie mogelijk en zorgen voor een stevige bevestiging in de inbouw apparaatdoos.

De ruimtebesparende basiselementen kunnen moeiteloos in elke gebruikelijke inbouw-apparaatdoos en hollewanddoos worden bedraad. Dankzij de nieuwe basiselementen kan de installatie ook zonder opzetstukken via een testtoets worden gecontroleerd. Met behulp van de testtoets worden bovendien andere instellingen uitgevoerd. Een led geeft feedback over de momenteel ingestelde functie.
De inbedrijfstelling is bijzonder betrouwbaar door de opsteekbare opzetstukken met stevige klemveren. Een bescherming tegen verwisseling geeft via de led of via het display aan wanneer het opzetstuk bijv. na een renovatie op het verkeerde basiselement is aangebracht.

De montage van de afdekramen en opzetstukken is zeer eenvoudig dankzij stevige montageplaten en klemveren. Een bescherming tegen verwisseling helpt het juiste basiselement na een renovatie terug te vinden. Na de montage is het opzetstuk met al zijn functies beschikbaar.

Brochure en Systeem beginselen Gira System 3000

- Brochure Gira System 3000
- Systeem beginselen Gira System 3000