Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

DimmersGira Dimmers

Gira biedt een groot assortiment voor het dimmen van diverse lichtbronnen. Door een grote keuze van apparaten en opzetstukken in verschillende designvarianten kan iedere dimmer passend bij je interieur worden geïnstalleerd.


Welke Gira dimmer heb ik nodig?

Het is belangrijke om de juiste Gira dimmer te kiezen voor de juiste lamp. Bij ons kan je kiezen uit:
- LED dimmers
- Universele dimmers
- Gloeilamp dimmers
- LV dimmers
- TL lampen dimmers


Voordeel van een universele Gira dimmer

Een Gira universele LED dimmer is geschikt voor het dimmen van verschillende lichtbronnen, zoals LED lampen, gloeilampen, HV halogeen lampen en nog veel meer. Deze past zich ook automatisch aan bij de belasting passende dimprincipes, de bekende fase aan- of fase afsnijding. Ideaal dus!


Waar moet ik op letten?

Bij Goedkoper met Schakelmateriaal hebben we iedere dimmer zo compleet mogelijk omschreven en aangevuld met informatie die voor je van belang kan zijn. Zo weet je altijd zeker of de Gira dimmer past bij de lichtbron en je een goed werkend product weet te bestellen.


Gira dimmers kopen?

Met de Gira dimmers kan de lichtsterkte van lampen comfortabel worden geregeld voor een individuele lichtsfeer en lager energieverbruik. Met de kwaliteit van Gira kan je een sterk en goed product verwachten. Bekijk hieronder ons ruime dimmer assortiment of bekijk al het andere Gira schakelmateriaal. Als je vragen hebt kan je gerust contact met ons opnemen!