Chat with us, powered by LiveChat

Studio

Het Gira Studio (systeem 55) schakelaarprogramma

Rond en hoekig, zwart en wit. Het schakelaarprogramma Gira Studio van hoogwaardig glas levert contrasten. Als opbouwvariant in een modern designinterieur of als inbouwvariant in hoogwaardige woonruimtes.

In combinatie met de basiselementen van Gira Systeem 55 kunnen met Gira Studio veel moderne designs en een toekomstgerichte installatie worden gerealiseerd.Gira Studio. De kwadratuur van de cirkel

Opvallen. Iets nieuws durven. Gewoon eens klassiek en avant-garde combineren: de designlijn Gira Studio brengt accenten aan en past perfect bij een trendsettende woonstijl.

Als impulsgever heeft Gira ook met dit schakelaarprogramma blijk gegeven van een gevoelige intuïtie voor innovatief design, zonder de functie te verwaarlozen. Hoekig en rond. Zwart in zwart, wit in wit of toch liever een contrast van zwart met wit? Met dit schakelaarprogramma geef je in ieder geval stijlvol de toon aan. Als opbouwvariant wordt het Gira Studio schakelaarprogramma vaal in lofts de design-highlight aan de muur.


Perfect gevormd en veelzijdig met Gira Studio

Voor een exclusieve, luxe woonstijl wordt Gira Studio in de inbouwversie aanbevolen. De materialen van het schakelaarprogramma hoogwaardig glas en breukvaste kunststof komen in deze inbouwvariant in uitgekiende inrichtingsconcepten bijzonder goed tot hun recht.

Beide uitvoeringen, opbouw en inbouw, kunnen worden geïnstalleerd met een eenvoudige functie bijvoorbeeld als lichtschakelaar of als meervoudige oplossing. Horizontaal of verticaal, altijd perfect gevormd en functioneel passend. Want met de basiselementen uit Gira System 55 kunnen in het schakelaarprogramma Gira Studio vele verschillende functie al naar behoworden gerealiseerd: van de wandcontactdoos over de Gira KNX tastsensor, het Gira System 3000 jaloezieklok Display tot aan de Gira Radio RDS.