Chat with us, powered by LiveChat

Esprit

Het Gira Esprit (Systeem 55) schakelaarprogramma

Spraakmakend met een hoogwaardige uitstraling. Het schakelaarprogramma Gira Esprit biedt een buitengewone materiaalrijkdom.

De heldere vorm van de afdekramen verbindt zich met geselecteerde oppervlakken van linoleum-multiplex, glas of diverse metalen varianten. Combineerbaar met Systeem 55.Accenten aanbrengen met Gira Esprit

Bijzonder in staat zich aan te passen: materialen als bijvoorbeeld linoleum-multiplex zijn extra gemakkelijk te onderhouden en coherent in het ontwerp.
Ook ruimtes hebben meer persoonlijkheid nodig. Met de designlijn Gira Esprit breng je zeer stijlvolle accenten aan op je eigen vier muren met de hoogwaardige materialen glas, metaal, edelstaal of linoleum-multiplex.


Gira Esprit brons: de stijlvolle aanvulling voor je woning

De designlijn Gira Esprit brons straalt met een nieuwe glans: in de edele kleurvariant brons (PVD) zorgt voor exclusieve accenten in je woning. Combineer de nieuwe kleur in het Gira System 55 met de schakelaars van je keuze.


Gira Esprit met glas

Zorg met het Gira Esprit glas voor helderheid in je woning. Of het nu een lichte of donkere achtergrond is: met het glanzende glas, met een achtergrond in zwart, wit, mint of omber, krijgt elke ruimte een duidelijk en helder accent.


Gira Esprit elegant met metaal

Deze frams zijn tijdloos mooi. Het glanzende, mat gepolijste oppervlak ziet er discreet en bijzonder elegant uit. In aluminium, aluminium zwart, aluminium bruin, aluminium lichtgoud, chroom of edelstaal passen ze perfect bij een elegant, tijdloos interieur.


Duurzaamheid aan de wand

Gira Esprit linoleum-multiplex is de ideale keuze voor moderne interieurconcepten waarbij natuurlijke materialen en een duidelijke vormtaal de voorkeur genieten. Voor het eerst combineert het twee componenten in één schakelaarprogramma die elkaar perfect aanvullen: kunststof en natuurlijk hout.