Chat with us, powered by LiveChat

E2

Het Gira E2 (systeem 55) schakelaarprogramma

Gira E2 een designlijn met hoekig ontwerp. Modern en tijdloos. De heldere, gereduceerde vormgeving van het tijdloos vormgegeven schakelaarprogramma en designorigineel Gira E2 in een verscheidenheid van interieurstijlen.

De onbreekbare, UV-bestendige kunststof bestaat in de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, zwart mat, aluminium (gelakt) en antraciet en edelstaal. Combineerbaar met Systeem 55.Schakelaarprogramma Gira E2

Ben je pas verhuisd of wil je schakelmateriaal vervangen in huis? Met het schakelaarprogramma Gira E2 kun je genieten van veel comfort, een mooi design en duurzaam leven. Gira E2 afdekramen staat bekend om het minimalistisch design met functionele materialen en intelligente techniek. Je kunt het Gira E2 schakelmateriaal aanschaffen in diverse kleuren zoals zuiver wit, kleur antraciet, breukvast, uv-bestendig thermoplast, zuiver wit glanzend, kleur aluminium, maar ook in hoogwaardig edelstaal of de moderne zwart matte kleur. Daarnaast zijn er ook vlakke inbouw E2 afdekramen. Let wel op dat je de juiste inbouwdoos erbij neemt.


Gira E2 en Gira Systeem 55 in mat grijs: uniform en tijdloos mooi

Ontdek de favoriete designlijn Gira E2 en het Gira System 55 op een geheel nieuwe manier: de bijzondere ontwerpen zijn nu ook verkrijgbaar in elegant grijs mat en zorgen voor nieuwe accenten in je huis. Zo zijn voor het Gira System 55 meer dan 200 functies in egaal mat grijs verkrijgbaar. Je hebt bovendien de mogelijkheid om te kiezen tussen de onbreekbare, UV-bestendige kunststof in de kleuren zuiver wit mat, zuiver wit glanzend, mat zwart, aluminium (gelakt) en antraciet en edelstaal.


Gira E2 afdekramen beschikbaar in diverse kleuren

Er zijn veel voordelen van Gira E2 wat het product zo aantrekkelijk maakt voor huizen met modern interieur. Eén van de vele voordelen is het veelzijdige, uitgebreide assortiment van het schakelprogramma Gira E2. Je kunt variëren met kwaliteit en kleur in een doorlopend design van de ruimte waar je de Gira E2 wilt plaatsen. 

Gira E2 afdekramen is beschikbaar in de kleuren:
- Gira E2 afdekramen zuiver wit glanzend
- Gira E2 afdekramen zuiver wit mat
- Gira E2 afdekramen zwart mat
- Gira E2 afdekramen antraciet
- Gira E2 afdekramen grijs mat
Gira E2 afdekramen kleur aluminium
- Gira E2 afdekramen edelstaal