Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

E2Schakelaarprogramma Gira E2

Ben je pas verhuisd of wil je duurzamer leven in je huidige huis? Dit kan allemaal! Met het schakelaarprogramma Gira E2 kun je genieten van veel comfort, een mooi design en duurzaam leven. Gira e2 staat bekend om het minimalistisch design met functionele materialen en intelligente techniek. Je kunt het Gira e2 schakelmateriaal aanschaffen in diverse kleuren zoals zuiver wit, kleur antraciet, breukvast, uv-bestendig thermoplast, zuiver wit glanzend, kleur aluminium, maar ook in hoogwaardig edelstaal of de moderne zwart matte kleur.  


Gira schakelmateriaal E2 voordelen

Er zijn veel voordelen van Gira e2 wat het product zo aantrekkelijk maakt voor huizen met modern interieur en een wens duurzamer te leven.

Eén van de vele voordelen is het veelzijdige, uitgebreide assortiment van het schakelprogramma Gira E2. Je kunt variëren met kwaliteit en kleur in een doorlopend design van de ruimte waar je de Gira e2 wilt plaatsen. Het materiaal edelstaal is roestvrij, hitte- en weerbestendig, antibacterieel en zeer esthetisch met de koele, zilveren zijdeglans uitstraling.
Verder zijn er ook uitvoeringen in uv-bestendig, onderhoudsvrij en breukvast thermoplast te vinden in de neutrale grijsscala van zwart mat, aluminium, zuiver wit mat en zuiver wit glanzend.
Door de verschillende uitvoeringen is het mogelijk te combineren met de edelstaal uitvoeringen van Gira e2.

Een ander voordeel is genieten van meer veiligheid, comfort en efficiëntie met de Gira e2. Het Gira e2 schakelmateriaal biedt meer dan 300 functies die hiervoor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan slimme afzonderlijke oplossingen via deurcommunicatie of draadloos de eigen Smart Home aansturen.

Het schakelprogramma van Gira E2 is geschikt voor een inbouwinstallatie in droge ruimten. Behalve droge ruimten, is het ook mogelijk de Gira e2 te plaatsen in vochtige ruimten of buiten wanneer het slecht weer is. Conform IP 44 kun je de Gira e2 waterdicht maken. Dit zijn speciale afdichtsets die ervoor zorgen dat je het kan plaatsen waar het erg vochtig is.

Houd je ervan om regelmatig spullen te verplaatsen in huis om iedere keer een andere, nieuwe sfeer te creëren? Dit is ook mogelijk met het schakelmateriaal van Gira e2. De wandcontactdozen, schakelaars en meer kunnen eenvoudig verwisseld worden. Zo kun je verschillende design kiezen en verdelen in de ruimtes in je huis. Je kunt ze om de zoveel tijd verwisselen en ergens anders plaatsen. Onderling is het schakelmateriaal Gira e2 ook compatibel met de afdekramen van de programma’s Gira Standard 55, E3, Event, Esprit en Classix. De bestaande basiselementen kunnen hergebruikt worden en de afdekramen kun je gemakkelijk vervangen. De ruimte krijgt een nieuwe, luxe uitstraling met nieuwe accenten.

Het schakelprogramma van Gira E2 biedt een eenvoudig en realistische indruk in de omgeving waar je het plaatst. Met de designconfigurator kun je een live view modus inschakelen, dit doe je door de camera te gebruiken van je tablet of je smartphone. Je kunt verschillende designvarianten van Gira e2 combineren met elkaar in de Gira designconfigurator. De designconfigurator is een app die je kunt downloaden op je tablet of je smartphone.


Gira E2 bestellen

Je kunt het schakelprogramma van Gira e2 online bestellen of afhalen in Capelle aan den IJssel. Kies je voor afhalen? Dan kun je dit in het bestelproces aangeven. Per e-mail ontvang je een bericht van ons wanneer je bestelling klaarstaat. De betaling kun je voldoen in de winkel zelf per pin betaling. Het is helaas niet mogelijk om de betaling contact te voldoen.

Ben je niet tevreden of wil je toch kiezen voor een ander design? Dan kun je binnen veertien dagen de bestelling omruilen of retourneren. Lees hiervoor wel goed de retourvoorwaarden door. Het is namelijk niet mogelijk om Gira schakelmateriaal te monteren en daarna terug te sturen.