Chat with us, powered by LiveChat

Standaard 55

Het Gira Standaard 55 (systeem 55) schakelaarprogramma

De standaard kan niet hoog genoeg zijn. Standaard 55 biedt kwaliteit met een breed aanbod afdekkingen voor Systeem 55. De slagvaste kunststofverwerking maakt van Gira Standaard 55 niet alleen een bestendige en onderhoudsvriendelijke designlijn.

Gira Standaard 55 is ideaal voor uw basisinstallatie en is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Zuiver wit glanzend, Zuiver wit mat en Crème wit glanzend.Het Gira Standaard 55. De standaard kan niet hoog genoeg zijn

De slagvaste kunststofverwerking maakt van Gira Standaard 55 afdekramen niet alleen een bestendige en onderhoudsvriendelijke designlijn. Gira Standaard 55 is ideaal voor je basisinstallatie en is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
- Gira Standaard 55 Zuiver wit glanzend
- Gira Standaard 55 Zuiver wit mat
- Gira Standaard 55 Crème wit glanzend


Naar wens uitbreiden en aanpassen

Dankzij Gira System 55 kun je op elk moment veranderen naar andere Gira designlijnen als Gira Esprit linoleum-multiplex. Gira Standard 55 is een eenvoudige doch hoogwaardige designlijn voor de basisinstallatie die naar wens kan worden uitgebreid en aangepast.


Gira Standard 55 opbouw. De oplossing voor montage achteraf

De schakelaar met een klassieke uitstraling is er ook in opbouwversie. Zo kan deze overal daar worden geïnstalleerd waar geen inbouwoplossingen beschikbaar zijn. Dankzij de compatibiliteit met Gira System 55 kan de schakelaar bovendien met meer dan 300 functionele inzetstukken worden gecombineerd. Dat maakt de Standard 55 opbouw tot een bijzonder flexibele schakelaar die in elke ruimte een goed figuur slaat. De Gira Standard 55 opbouw is geschikt voor eenvoudige montage achteraf.