Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Standaard 55

Gira Standaard 55 (System 55). Verscheidenheid aan functies in de basisinstallatie.
Standaard 55 biedt kwaliteit met een breed aanbod afdekkingen voor Systeem 55. In combinatie met Systeem 55 zijn er meer dan 300 functies beschikbaar voor een comfortabele, veilige en efficiënte elektrotechnische installatie. Daarnaast is Standaard 55 beschikbaar in drie verschillende kleuren: zuiver wit glanzend, zuiver wit mat en crème wit glanzend.

De hoge materiaalkwaliteit van het programma maakt de apparaten bestand tegen slijtage door veelvuldig gebruik: het bestaat uit breukvast en slagvast thermoplast met hoge UV-bestendigheid en een gemakkelijk te reinigen oppervlak.

Gira Standaard 55 is een Gira schakelaarprogramma voor droge ruimten conform IP20. De programmafuncties schakelaar, drukcontact en wandcontactdoos met randaarde met klapdeksel kunnen echter ook spatwaterdicht IP44 in vochtige ruimten worden toegepast met behulp van speciale afdichtingssets. De enkelvoudige en tweevoudige combinaties van wandcontactdoos met randaarde met klapdeksel in zuiver wit glanzend en crème wit glanzend zijn ook samen met afdekraam en afdichtset als complete set verkrijgbaar.