Chat with us, powered by LiveChat

Honeywell evohome

Creëer je ideale comfortzone met Honeywell evohome

Met Honeywell evohome regelt je de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat je alleen de kamers verwarmt die je gebruikt, zodat je de controle houdt, energie bespaart en je perfecte comfortzone creëert.
Je kunt alles eenvoudig met de gratis Honeywell evohome app op je telefoon of tablet bedienen.

Let op: je hebt keuze uit opentherm modulerend of aan/uit. Afhankelijk van je CV ketel maak je deze keuze. Weet je niet welke systeem je hebt? Klik dan hier op Honeywell aansluit tabel en zoek je CV ketel op. Je kunt dan zien voor welke systeem je CV ketel geschikt is.

16 Artikel(en)
view_list
16 Artikel(en)
view_list


Honeywell evohome: creëer je ideale comfortzone

Het klinkt logisch om alleen die delen van je woning te verwarmen die echt in gebruik zijn. Met Honeywell evohome kunt je slimme zones in huis realiseren, zoals de keuken, de woonkamer en de studeerkamer. Zo zorg je ervoor dat kamers waarin geleefd wordt op de juiste temperatuur zijn en dat de verwarming uit blijft in ruimtes die niet in gebruik zijn.


Samen met evohome maak je slimme zoneregeling voor je huis

Met Honeywell evohome kun je tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat je de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kun je comfortabel genieten in de kamers die je gebruikt, en de verwarming lager zetten in de ruimtes die je niet gebruikt.


Controle waar je het wilt met Honeywell evohome

Regel je comfort waar en wanneer je maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voice-assistenten of gewoon op het bedienpaneel. Controle zoals je dat wilt – thuis, op het werk of onderweg.


Evohome is ook energie-efficiënt

Wist je dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? Evohome helpt. Verlaag je energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld.