WINKELWAGEN 0 artikelen

Jung schakelmateriaal

Duitse kwaliteit voor meer wooncomfort

Jung is een premium leverancier van Duitse oorsprong waarbij kwaliteit en wooncomfort al meer dan 100 jaar centraal staan. Beleef sfeer, comfort en veiligheid heel gemakkelijk met een tip van je vinger. Het schakelmateriaal van Jung is innovatief, elegant en heel belangrijk: duurzaam.


Schakelmateriaal van Jung kopen

Het schakelmateriaal van Jung brengt een hoop diverse voordelen met zich mee. Zo neemt Jung de consument mee in allerlei ideeën om het wooncomfort te verhogen en te verduurzamen door bestaande schakelaars en contactdozen eenvoudig met elkaar te verbinden. Ook presenteert Jung ieder jaar nieuwe noviteiten, zoals een ingebouwde lichtschakelaar met Smart Radio DAB+. Als innovatieve marktleider weet je zeker dat je met Jung het nieuwste in huis haalt.


Tipje van de sluier: eNet Smart Home

Via het eNet Smart Home schakelmateriaal van Jung kun je ieder huis moderniseren of inbouwen bij een nieuw project. Via draadloze verbindingen kun je lichten schakelen, dimmen, de verwarming aansturen of de zonwering laten dalen. Door het gecentraliseerde platform kan je apparaten van verschillende fabrikanten allemaal besturen vanaf je telefoon.
Heb je vragen over onze Jung producten of ons overige schakelmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op.