Chat with us, powered by LiveChat

Jung schakelmateriaal

Duitse kwaliteit voor meer wooncomfort

Jung is een premium leverancier van Duitse oorsprong waarbij kwaliteit en wooncomfort al meer dan 100 jaar centraal staan. Beleef sfeer, comfort en veiligheid heel gemakkelijk met een tip van je vinger. Het schakelmateriaal van Jung is innovatief, elegant en heel belangrijk: duurzaam.

Als je vragen hebt over Jung schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Schakelmateriaal van Jung kopen

Het schakelmateriaal van Jung brengt een hoop diverse voordelen met zich mee. Zo neemt Jung de consument mee in allerlei ideeën om het wooncomfort te verhogen en te verduurzamen door bestaande schakelaars en contactdozen eenvoudig met elkaar te verbinden. Ook presenteert Jung ieder jaar nieuwe noviteiten, zoals een ingebouwde lichtschakelaar met Smart Radio DAB+. Als innovatieve marktleider weet je zeker dat je met Jung het nieuwste in huis haalt.

Populaire Jung schakelmateriaal programma's

Jung AS500
Alle ramen en afdekkingen van Jung AS500 hebben een eenduidige vormgeving in de kleuren wit en alpine wit. Het toepassingsgebied omvat alle mogelijkheden voor een moderne elektrotechnische installatie.

Jung A-range

De moderne Jung A-range biedt spannende combinatiemogelijkheden qua vorm, kleur en materiaal. Zo worden er frisse accenten in de ruimte aangebracht. Vooral de ramen van gekleurd glas of kunststof zijn markant in hun vormgeving.

Jung CD range
Terughoudende kleurstellingen in kunststof en metaal met organische vormgeving harmonie bepaalt het design van de Jung CD range. Zo wordt de lichtschakelaar een bijzonder woonaccessoire.

Jung LS990
Tijdloze elegantie beloven de schakelaars uit de Jung LS range. De rechtlijnige, vierkante vorm met smalle of met brede ramen en van hoogwaardige materialen past zich decent in iedere ruimte in.


Oplossingen van Jung voor het schakelen en dimmen van verlichting

Zet je woning in het juiste licht! Met de eenvoudige oplossingen van Jung heb je de keuze, op welke wijze je verlichting wordt aangestuurd. Of manueel, automatisch, radiografisch of met KNX: met Jung vind je in ieder geval de passende technische oplossing voor al jouw wensen.

Jung Friends of Hue

Met de Jung Friends of Hue smart switch wordt de bediening van je Philips Hue lampen een sfeervol genoegen. En dat vanuit iedere willekeurige plek in de ruimte. Vrij en ongebonden. Heel eenvoudig draadloos zonder batterijen met een slimme radiotechnologie. De perfecte oplossing om Philips Hue te verwerken in je Jung schakelmateriaal.


Tipje van de sluier: Jung eNet Smart Home

Via het Jung eNet Smart Home schakelmateriaal van Jung kun je ieder huis moderniseren of inbouwen bij een nieuw project. Via draadloze verbindingen kun je lichten schakelen, dimmen, de verwarming aansturen of de zonwering laten dalen. Door het gecentraliseerde platform kan je apparaten van verschillende fabrikanten allemaal besturen vanaf je telefoon.

Intelligente besturing met het Jung KNX systeem, voorbereid op de toekomst

Het is de taak van de moderne techniek om woon- en werkomstandigheden intelligent te sturen en daarbij rekening te houden met individuele vormgevingswensen én de kwaliteit van wonen in acht te nemen. Hierbij zijn de aspecten comfort, energiebesparing en vormgeving van groot belang. Hiertoe koppelt KNX functies als verlichting, klimaatregeling, veiligheid en multimedia tot een centrale en intelligente besturing.