Chat with us, powered by LiveChat

eNet Smart Home

Jung eNet Smart Home - gewoon slim. De voordelen van eNet zijn overtuigend.

Twee werelden, één systeem: Jung eNet Smart Home is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Het is een verdere ontwikkeling voor en comfortabele bediening met smartphone, ter plekke of op afstand, en veilige en volledig versleutelde communicatie. De basis: de eNet Server. Voor meer veiligheid en comfort in de toepassing.

Jung eNet is het slimme, bidirectionele radiografische systeem voor het aansturen van verlichting, jaloezieën en rolluiken. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. eNet kan in een netwerk opgenomen worden waarbij het zorgt voor centrale aansturing. Daarbij kenmerkt het zich door een snelle installatie, eenvoudige bediening, hoge flexibiliteit en is gericht op de toekomst.

Verlichting en jaloezieën kunnen in scènes worden opgenomen en comfortabel op verschillende manieren worden aangestuurd. Met de eNet Server bijvoorbeeld op monitor of mobiel op tablet of smartphone, of gewoon met de wandzenders of handzenders op afstand.

Kom naar onze Jung eNet Smart Home demo ruimte.
Wil je Jung eNet eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.