Chat with us, powered by LiveChat

LS range

Jung LS range. Tijdloze vormgeving

Tijdloze elegantie beloven de schakelaars van de LS range. De strakke, vierkante vorm met smalle of brede ramen en in hoogwaardig materiaal wordt probleemloos opgenomen in de omgeving.Jung LS range schakelmateriaal

Tijdloos sinds 1968. Jung LS 990 is de klassieker onder de vlakke schakelaars: al sinds 1968 op de markt, inspireert LS 990 ook 50 jaar later nog onverminderd met zijn tijdloze elegantie. Met de esthetiek van zijn gereduceerde vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid van de grote, vlakke schakelwip en zijn heldere structuur inspireert hij tot op de dag van vandaag architecten en opdrachtgevers.

LS Grafietzwart. Sneeuwwit. Zuiver mat. Intens. Wezenlijk. Elementair

Met de nieuwe matte coatings in grafietzwart en sneeuwwit brengt Jung een bijzondere afwerking voor de programma LS range. De ramen en afdekkingen hebben een matte afwerking, wat een bijzondere luxe uitstraling geeft. Het hoogwaardige uiterlijk en het fluweelachtige gevoel bij de aanraking zorgen voor een bijzondere schakelbeleving.

Jung LS range

Tijdloze elegantie beloven de schakelaars uit de LS range. De rechtlijnige, vierkante vorm met smalle of met brede ramen en van hoogwaardige materialen past zich decent in iedere ruimte in.


LS 990 in kunststof

De tijdloze vormgeving. Door de gedegen kwaliteit en de heldere vormgeving bewijst LS 990 zich al meer dan 50 jaar. De eenvoudige vorm van deze schakelaars met zijn smalle ramen past naadloos in iedere omgeving. Pure elegantie in Duroplast of in echt metaal zet bij dit programma de toon. Dankzij het uitgebreide spectrum zijn vele toepassingen mogelijk. Zo kan een stijlvolle inrichting consequent worden doorgevoerd. De 1- tot 5-voudige ramen kunnen horizontaal en verticaal gemonteerd worden.


LS 990 in echt metaal

Een representatieve ambiance is afhankelijk van exclusieve effecten. Aan deze eis voldoen de designschakelaars in hoogwaardige metalen uitvoeringen op schitterende wijze. Koel roestvrij staal, zuiver aluminium of in aantrekkelijk antraciet, stralend chroom of met een kostbare 24-karaats gouden laag de pronkstukken uit de LS-collectie zetten overal accenten waar de aandacht naar het bijzondere uitgaat. Nieuw toegevoegd is Dark -donker mat gelakt aluminium- dat zorgt voor een nieuwe elegante uitstraling.


LS 1912

Aan het einde van de jaren 1910 loste de tuimelschakelaar de draaischakelaar af. De eenvoudig te bedienen schakelaar zonder opsmuk, stond niet alleen voor functionaliteit, maar bevatte voor het eerst ook een esthetische factor.

Puristische vormgeving en innovatiekracht bundelen zich sinds 1912 bij Jung met LS 1912 borduurt de onderneming voort op deze traditie en past het aan de huidige tijd aan. De schakelaars kunnen gecombineerd worden met afdekramen uit de LS range; de naam van dit nieuwe programma is een eerbetoon aan het jaar van oprichting van Jung.


LS ZERO

Ultra. Vlak. Verheven boven de tijdsgeest, onafhankelijk van trends: Interieurconcepten worden met LS ZERO een strikt designstatement. Met LS ZERO worden schakelaars, contactdozen en smart bedienunits onafhankelijk van de ondergrond consequent vlak ingebouwd. Van conventioneel tot Smart Home: meer dan 200 functies kunnen met LS ZERO gerealiseerd worden.