Chat with us, powered by LiveChat

eNet Smart Solutions

eNet Smart Home verbindt installatietechniek met hoogwaardige esthetiek

Een Smart Home systeem dat niet alleen eenvoudig kan worden geïnstalleerd, maar ook gemakkelijk en comfortabel kan worden bediend... bestaat dat? Ja, met eNet Smart Home: een toekomstzeker radiografisch systeem. 

De oplossing eNet Smart Home is gebaseerd op de hoogwaardige producten van Jung en Gira (onderling uitwisselbaar) en andere gerenommeerde fabrikanten en biedt vele verschillende producten en designs, talrijke toepassingsmogelijkheden en grote flexibiliteit.

Schakelen en bedienen zoals jij dat wilt met eNet Smart Home
 Jaloezie en verlichting met elkaar combineren? Naderhand een bedienpunt naast het bed monteren? De verwarming onderweg regelen? eNet Smart Home is geschikt voor vele verschillende toepassingen in woningen en kleine kantoren.


eNet SMART Home Secure
Buitenverlichting, aanwezigheidssimulatie of toegang op afstand met eNet Smart Home kun je scènes, als-dan-regels en tijdsturingen instellen en zo je woning veiliger maken. Daarbij worden door de beveiliging van eNet Smart Home niet alleen ongewenste gasten afgeschrikt. De communicatie van de gekoppelde apparaten is ook volledig versleuteld. Bij toegang op afstand via smartphone garandeert de serverlocatie in Duitsland dat aan de Europese voorschriften inzake gegevensbescherming wordt voldaan.


Met eNet Smart Home snel en schoon geinstalleerd
Nieuwbouw of renovatie, woning of klein bedrijf: eNet radiografische ontvangers verdwijnen onzichtbaar in de aanwezige inbouwdozen of in de onderverdeler. Zonder dat daarvoor wanden moeten worden open gebroken. Zo beschik je zonder lastige bouwwerkzaamheden over intelligente gebouwbeheertechniek, die altijd weer aan je wensen kan worden aangepast.

Slimme update met eNet Smart Home voor de standaardinstallatie 
eNet SMART HOME is de slimme systeemtechniek, die je alle vrijheid biedt. Met enkele handelingen verander je de bestaande standaardinstallatie in een radiografisch te besturen toepassing in het hele huis, in aparte kamers of buiten. Als je wensen veranderen of als er nieuwe ruimtes worden toegevoegd, breid je de aanwezige componenten gewoon uit, want eNet Smart Home is een systeem dat met je meegroeit.