Chat with us, powered by LiveChat

Kies domotica wat bij jouw past

Wij begeleiden je graag met het uitkiezen van een geschikt domotica systeem
De integratie van domotica in je woning kan met 1 of meerdere technologieën. Denk hierbij aan verlichting, verwarming, screens, alarmsystemen en ect. Wij zijn dealer van diverse A-merk fabrikanten en voor 100% onafhankelijk. Wij begeleiden je graag met dit project.

Wanneer we een project uitwerken, streven we altijd naar de perfecte oplossing binnen jouw budget. Wij besteden ook speciale aandacht aan de integratie van de technologie naar jouw wensen.

Wat je van ons kunt verwachten:
1. Samen met jouw behoeften bepalen
2. Uitwerken van een prijsvoorstel
3. Eventueel aanpassen van dit voorstel
4. Coördinatie gesprekken met eventuele andere leveranciers
5. Uitleg systeem

De kosten voor het bepalen van jouw behoeften en een uitgewerkt domotica voorstel bedraagt €150,- inclusief 21% BTW. Wanneer je besluit de domotica bij ons aan te schaffen, binnen een termijn van 1 jaar en vanaf een aanschafwaarde van €2.500,- wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totale rekening.

Locatiebezoek
Mocht het wenselijk zijn dat we een locatiebezoek doen dan is ons uurtarief €62,- exclusief 21% BTW (€75,02 inclusief 21% BTW).
Daarnaast rekenen we eenmalige voorrijkosten binnen een straal van 20 km vanuit Capelle aan den IJssel €29,- excl. btw (€35,05 incl. btw). Woon je buiten deze straal dan is de toeslag na 20 km €0,32 excl. btw (€0,39 incl. btw) per kilometer.

Bestaand domotica systeem aanpassen of uitbreiden
Heb je al domotica in je huis maar werkt deze niet goed of misschien wil je het uitbreiden ook dan helpen we je graag. Ons uurtarief is €62- exclusief 21% BTW (€75,02 inclusief 21% BTW). 

Eenmalige voorrijkosten binnen een straal van 20 km vanuit Capelle aan den IJssel €29,- excl. btw (€35,05 incl. btw). Woon je buiten deze straal dan is de toeslag na 20 km €0,32 excl. btw (€0,39 incl. btw) per kilometer.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of stuur een email naar: klantenservice@goedkopermetschakelmateriaal.nl.