Chat with us, powered by LiveChat

Busch Jaeger schakelmateriaal

De basis voor je huis

Busch Jaeger staat bekend als de marktleider (ABB) van installatietechniek en is veelvoudig bekroond voor de elegante design ontwerpen. Het ruime assortiment van Busch Jaeger biedt complete installatieprogramma's met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders tot en met geavanceerde elektronische producten voor Smart home.

Met de ruime keuze in schakelaardesign maakt Busch Jaeger de perfecte schakelmateriaal oplossing voor jouw huis. Als je vragen hebt over Busch Jaeger schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Schakelmateriaal van Busch Jaeger kopen

Verschillende series, dezelfde sokkels. Door dit basisprincipe van de Busch-Jaeger schakelmateriaal behoud je ondanks de vele vormen en kleuren het overzicht en hoef je alleen de bedienings afdekkingen te vervangen als je naar een ander programma zou willen overschakelen.

Lichtschakelaars van Busch Jaeger

Moderne lichtschakelaars zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Het zijn designobjecten, die leefruimtes persoonlijkheid geven met een combinatie van innovatieve techniek en esthetisch niveau. Ontworpen met aandacht voor details en voor kwaliteit. En met een oneindige keuze in materialen, kleuren en mogelijkheden. Bekijk de verschillende inbouwprogramma's van Busch Jaeger.

Contactdozen van Busch Jaeger

Zonder stroom kun je niet leven. Toch kan stroom soms levensgevaarlijk zijn. Snel en onopgemerkt is een apparaat defect of spelen kinderen met de wandcontactdoos. Gevaarlijk is het ook wanneer je in een stroomleiding boort, per ongeluk een kabel beschadigt of als de bliksem inslaat. Dan is het goed dat je reeds de veilige en comfortabele contactdozen van Busch-Jaeger hebt geïnstalleerd.

Busch Jaeger Dimmers

Busch Jaeger dimmers zijn kwalitatief hoogstaande en innovatieve dimmers om je verlichting te dimmen. Met een elegant design en innovatieve techniek creëert de Busch dimmer een intieme huiselijke sfeer door de hoeveelheid licht zachtjes te verminderen. Met de verschillende dim mogelijkheden heb je altijd het perfect licht afgestemd op iedere situatie.

Busch Jaeger Free@home

Een huis met domotica maakt je leven makkelijker: zonwering, verlichting, verwarming, airco of deurcommunicatie zijn gemakkelijk (op afstand) te bedienen met Busch-free@home en kunnen vervolgens naar je persoonlijke wensen geregeld worden.

Busch Jaeger Welcome IP

Busch-Welcom IP-deurcommunicatie is een systeem met HD-videocommunicatie dat toegangscontrole van woningen en gebouwen binnen, buiten en op afstand mogelijk maakt. Alle apparaten beschikken over een uniforme, intuïtieve gebruikersinterface. Voor het gebruik is alleen een internetverbinding nodig, en dan is de planning, installatie en bediening kinderspel.

Busch Jaeger Friends of Hue

Met de Busch Jaeger Friends of Hue smart switch wordt de bediening van je Philips Hue lampen een sfeervol genoegen. En dat vanuit iedere willekeurige plek in de ruimte. Vrij en ongebonden. Heel eenvoudig draadloos zonder batterijen met een slimme radiotechnologie. De perfecte oplossing om Philips Hue te verwerken in je Busch Jaeger schakelmateriaal.

ABB i-bus KNX

Het gebruik van KNX voor gebouwautomatisering is bijzonder geschikt als oplossing voor industriële, commerciële of residentiële gebouwen. Als wereldwijde standaard is KNX bijzonder krachtig, uit te breiden en kan flexibel worden aangepast: Het KNX-systeem biedt een voortdurend groeiende verscheidenheid aan modules en kan daarom onbeperkt worden uitgebreid. Alle functies van de intelligente gebouwautomatisering kunnen,nu en in de toekomst, eenvoudig worden aangepast aan verschillende eisen.

Het ABB i-bus KNX productaanbod omvat componenten die worden gebruikt in moderne gebouwen, van verlichtings- en rolluikbediening tot verwarming, koeling, ventilatie, veiligheid en energiebeheer. Het KNX-systeem is gebaseerd op de wereldwijde KNX-standaard en voldoet aan de steeds hogere eisen - voor maximale (cyber)veiligheid.