Chat with us, powered by LiveChat

Busch-flexTronics (dimmen, schakelen, jaloezie en beweging)

Flexibel op te bouwen. Dimmen, schakelen, jaloezie en beweging

Met Busch-flexTronics zijn er verschillende combinatie mogelijkheden beschikbaar tussen sensoren en sokkels.

Je kiest de gewenste sokkel en werkt deze af met een bedieningselement, Busch-Wächter of Busch-comfortschakelaar. Toepasbaar met Busch Jaeger schakelmateriaal.

Maak Busch-flexTronics draadloos (optioneel) bedienbaar met de Wireless bedieningselementen via een Bluetooth-verbinding. Rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon of tablet. Naast de Bluetooth-verbinding kunnen meerdere inzetstukken ook draadloos in groepen worden verbonden.


 

Busch-flexTronics. De nieuwe standaard voor conventionele en flexibele installaties

Busch-flexTronics zet met zijn inbouwsokkels, bedieningselementen en sensoren de nieuwe standaard voor flexibele installaties. En dat met de installatie en bediening zoals we die van conventionele schakelaars gewend zijn.

Busch-flexTronics biedt de nieuwe generatie sokkels en bedieningselementen; toekomstbestendige productoplossingen die flexibel aan te passen en uit te breiden zijn. Zo kun je vandaag en in de toekomst je elektro-installatie eenvoudig en flexibel plannen.

Optie 1. Busch-flexTronics - Enkelvoudige bediening
De bedieningselementen van Busch-flexTronics maken de klassieke ruimteregeling van licht en jaloezieën mogelijk. De bedieningselementen zijn verkrijgbaar als 1-voudige en 2-voudige wip en maken het opvragen van opgeslagen helderheidswaarden en jaloezieposities mogelijk, evenals het aansturen van verlichting via bewegings- en aanwezigheidsmelders.

Optie 2. Busch-flexTronics wireless individuele besturingseenheid
De Busch-flexTronics elektronische inzetstukken (bijv. relaisinzetstuk) vormen de basis voor draadloze bediening. Door het bedieningselement (zwart) te vervangen door een draadloos bedieningselement (- WL) kun je nu genieten van slim gemak. Individuele bediening kan zoals gebruikelijk met een schakelaar of app via Bluetooth.

Optie 3. Busch-flexTronics wireless - Ruimtebediening
Met Busch-flexTronics wireless kun je tot 32 apparaten met elkaar verbinden via een draadloos mesh-netwerk en zo individuele functies met elkaar verbinden. Met de Busch-free@home® Next app kun je de functies via een app bedienen en configureren.


Busch-flexTronics: één sokkel, flexibele mogelijkheden

Realiseer een grote verscheidenheid aan toepassingen met de Busch-flexTronics-sokkels en creëer zo een flexibele opstap naar conventionele lichtsturing en jaloeziemanagement.

Bij Busch-flexTronics bepaalt niet de sokkel, maar de voorkant de functionaliteit. Van bedieningselement voor handmatig schakelen en besturen tot seriematig schakelen. Hiermee kun je opgeslagen helderheidswaarden voor dimmers of de positie van de zonwering snel oproepen. Maar ook comfortabele lichtregeling via bewegings- en aanwezigheidsmelders realiseren.

Met de Wireless (WL) bedieningselementen kun zelf uitbreiden naar een variant voor draadloos schakelen en dimmen. 


Een sokkel die blijft

Busch-flexTronics biedt de perfecte basis voor bediening van raambekleding en verlichting.
- Normale bediening zoals bij een conventionele schakelaar
- Dankzij de batterij-back-up blijven zelfs bij stroomuitval alle instellingen bewaard
- De status-led dient als oriëntatieverlichting. Opslaan en activeren van voorinstellingen en waarden voor serieschakelaars
- Wireless bedieningselementen voor uitbreiding naar draadloos schakelen en dimmen