Chat with us, powered by LiveChat

Onze winkel in Capelle aan den IJssel is gesloten. Je kunt jouw bestelling wel ophalen bij onze winkel of thuis laten bezorgen. Lees hier de coronavirus maatregelen

WINKELWAGEN 0 artikelen

USB-laders

Busch Jaeger USB-laders.Geen overvolle meervoudige contactdozen meer
Comfortabel opladen met de Busch Jaeger wandcontactdozen. Steeds meer apparatuur wordt via een USB-aansluiting opgeladen: smartphones, tablets, fotoapparatuur en mp3-spelers. Speciaal hiervoor heeft Busch Jaeger een lijn USB-laders voor inbouwdoosmontage. Comfortabel en milieuvriendelijk. Deze kan met vrijwel alle schakelaarprogramma’s worden gecombineerd. De USB-voeding is geschikt voor alle apparatuur die voldoet aan de laadnormen voor mobiele telefonie.

Drie varianten
Er zijn drie varianten van deze USB-laders beschikbaar. Met de USB-contactdoos heb je een geniale en eenvoudige combinatie van een wandcontactdoos en USB-netvoeding. De geïntegreerde verhoogde aanraakbeveiliging zorgt voor extra veiligheid. Een tweede variant is het USB-laadstation met vaste kabel. Bij het opladen van bijvoorbeeld de smart- phone heeft deze altijd een vaste plek op het laadstation. Tenslotte omvat het programma de USB-netvoeding, die geschikt is voor het gelijktijdig opladen van twee apparaten. Met de USB-laders van Busch-Jaeger vind je altijd de perfecte plaats om op te laden.