Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Busch-free@home

Het hele huis onder controle. Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk
Busch-free@home maakt van je huis een intelligent gebouw. Licht, jaloezie, verwarming, airco of deurcommunicatie, Eindelijk kunnen comfort, veiligheid en efficiëntie op afstand worden bediend. Met de schakelaar aan de wand of met je smartphone. 

Absoluut geschikt voor het leven van alledag. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Busch-free@home is erg gemakkelijk te bedienen. Zo kun je met computer, tablet of smartphone via WLAN jaloezieën, licht, verwarming, airco en deurcommunicatie besturen. Zowel van afstand als dichtbij. En met het Busch-free@homePanel is het tevens mogelijk alles vanuit een centraal punt in huis te besturen of zoals vanouds met een schakelaar aan de muur.

De Busch-free@home-app
Je hoeft alleen de spraaksturing in de Busch-free@home-app te activeren en meteen kun je klimaat, licht en veiligheid in het hele huis besturen met gesproken opdrachten: “Lamp in woonkamer aan”, “Jaloezieën omhoog” of wat je maar wilt, zonder speciale commando’s te leren en zonder complexe configuratie. De eerder toegewezen namen voor kamers, etages en apparaten worden zonder onderbreking verder gebruikt. Alles blijft in één systeem voor de toekomst.

Kom naar onze Busch-free@home demo ruimte.
Wil je Busch-free@home eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.