Chat with us, powered by LiveChat

Dimmers

Busch Jaeger dimmers. Altijd het perfecte licht

Busch Jaeger dimmers zijn kwalitatief hoogstaande en innovatieve dimmers om je verlichting te dimmen. Met een elegant design en innovatieve techniek creëert de Busch dimmer een intieme huiselijke sfeer door de hoeveelheid licht zachtjes te verminderen.

Met de verschillende dim mogelijkheden heb je altijd het perfect licht afgestemd op iedere situatie. Toepasbaar met Busch Jaeger schakelmateriaal.Busch Jaeger dimmers

Mooie muziek, een glas wijn, lekker op de bank … Wat dit fijne moment nog perfecter maakt, is aangenaam gedempt en sfeervol licht. De innovatieve en elegante Busch-Dimmer creëert een intieme, huiselijke sfeer door de hoeveelheid licht zachtjes te verminderen. Zo creëer je precies het juiste licht voor elke stemming en elke gelegenheid.


DALI-potentiometer Broadcast

Dim op iedere snelheid met de DALI-potentiometer Broadcast. Voor het exact regelen van de gewenste lichtwaarde. En ook de kleur van de draaiknopverlichting kan precies naar wens worden ingesteld.

Busch-memory-seriedimmer

Twee dimmers ineen. Het ruimtebesparende model voor het dimmen van twee onafhankelijke armaturen. Eén korte druk op de toets schakelt de betreffende armatuur aan en uit. En één lange druk op de toets dimt. Met handige memofunctie bovendien.


Busch-tipdimmer

Licht met één druk op de knop. Tipdimmers zijn bijzonder eenvoudig te bedienen en bieden veel comfort. Zo wordt bij het opnieuw inschakelen automatisch de laatst gekozen lichtsterkte ingesteld. 

Busch-draaidimmer

Comfortabele lichtregeling in een handomdraai. met Busch LED dimmers. Met de praktische, traditionele draaiknop, die al van ver verraadt dat hier het licht individueel kan worden aangepast.       
 

Wat voor soort bedieningen zijn er?

Het Busch Jaeger dimmer assortiment maakt onderscheid in twee verschillende soorten dimmers: draaidimmers en tipdimmers. Via de draaidimmer kan je de sterkte van het licht bepalen door aan de knop te draaien of aan- of uit te schakelen door de knop in te drukken. De tipdimmer is simpelweg te bedienen door een korte druk waardoor de lamp aan- of uitschakelt en met een lange druk kan de dimstand geregeld worden.


Welke dimmer heb ik nodig?

Om te bepalen welke dimmer je nodig hebt moet je letten op de volgende zaken:
- Type lichtbron: LED, gloeilamp of een halogeenlamp;
- Voltage en vermogen van de verlichting;
- Verlichting rechtstreeks aangesloten op 230V of door gebruik van een transformator.


Waar moet ik verder op letten?

Het is belangrijk om te weten dat Busch Jaeger dimmers door andere afmetingen niet gecombineerd kunnen worden met al schakelmateriaal. We raden onze klanten altijd aan om de specificaties goed door te lezen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste Busch Jaeger dimmer in huis haalt voor een perfect resultaat.

Busch Jaeger dimmers kopen?

Bij Goedkoper met Schakelmateriaal leveren we Busch Jaeger schakelmateriaal dimmers van hoogwaardige kwaliteit, tegen een scherpe prijs en helpen we je graag verder met eventuele vragen. Neem bij vragen contact met ons op.