Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

DimmersBusch Jaeger dimmers

Busch Jaeger dimmers zijn kwalitatief hoogstaande en innovatieve dimmers om je verlichting te dimmen. Met een elegant design en innovatieve techniek creëert de Busch dimmer een intieme huiselijke sfeer door de hoeveelheid licht zachtjes te verminderen. Met de verschillende dim mogelijkheden heb je altijd het perfect licht afgestemd op iedere situatie.


Wat voor soort bedieningen zijn er?

Het Busch Jaeger dimmer assortiment maakt onderscheid in twee verschillende soorten dimmers: draaidimmers en tipdimmers. Via de draaidimmer kan je de sterkte van het licht bepalen door aan de knop te draaien of aan- of uit te schakelen door de knop in te drukken. De tipdimmer is simpelweg te bedienen door een korte druk waardoor de lamp aan- of uitschakelt en met een lange druk kan de dimstand geregeld worden.


Welke dimmer heb ik nodig?

Om te bepalen welke dimmer je nodig hebt moet je letten op de volgende zaken:
- Type lichtbron: LED, gloeilamp of een halogeenlamp;
- Voltage en vermogen van de verlichting;
- Verlichting rechtstreeks aangesloten op 230V of door gebruik van een transformator.


Waar moet ik verder op letten?

Het is belangrijk om te weten dat Busch Jaeger dimmers door andere afmetingen niet gecombineerd kunnen worden met schakelmateriaal van andere merken. We raden onze klanten altijd aan om de specificaties goed door te lezen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste Busch Jaeger dimmer in huis haalt voor een perfect resultaat.

Busch Jaeger dimmers kopen?

Bij Goedkoper met Schakelmateriaal leveren we Busch Jaeger schakelmateriaal dimmers van hoogwaardige kwaliteit, tegen een scherpe prijs en helpen we je graag verder met eventuele vragen. Neem bij vragen contact met ons op.