Chat with us, powered by LiveChat

Verzendkosten

Gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro

We versturen je bestelling altijd met de groots mogelijke zorg. Je bestelling wordt standaard verstuurd met DPD pakketpost. Goed verpakt, verzekerd en aangetekend verstuurd. Je ontvangt een track en trace code als je bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je bestelling te komen afhalen bij onze showroom in Capelle aan den IJssel. We berekenen dan natuurlijk geen verzendkosten.


Verzendingen binnen Nederland

- bestel je voor een bedrag tot €50,- dan betaal je €5,99 verzendkosten
- bestel je voor een bedrag van €50,- of meer dan betaal je geen verzendkosten


Verzendingen binnen Belgie

- bestel je voor een bedrag tot €250,- dan betaal je €6,99 verzendkosten
- bestel je voor een bedrag van €250,- of meer dan betaal je geen verzendkosten


Verzendingen binnen Duitsland

- bestel je voor een bedrag tot €250,- dan betaal je €6,99 verzendkosten
- bestel je voor een bedrag van €250,- of meer dan betaal je geen verzendkosten


Verzendingen naar overige landen

Neem voor de tarieven van de overige landen contact met ons op. Dit kun je het snelste doen door te gaan naar het contactformulier op onze webshop. Vul je gegevens, land van levering en het gewenste artikel in. Vervolgens ontvang je van ons binnen enkele uren het verzendtarief.


Waarom verzendkosten bij retour zending?

Wij hanteren graag een helder beleid. Retourneren is geen enkel probleem als er aan de algemene voorwaarden is voldaan. Het retour sturen van je bestelling doe je voor eigen kosten en is op eigen risico. Natuurlijk kun je ook je retournering bij ons afgeven in Capelle aan den IJssel.

NB: Indien je een gedeelte van je bestelling retourneert en het uiteindelijke aankoopbedrag is lager dan €50,-, dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.