Chat with us, powered by LiveChat

Woonhuis ventilator

21 Artikel(en)
view_list
21 Artikel(en)
view_list

Duco Ventilatie units

Met de ventilatie-units van Duco wordt de basis gelegd voor een optimaal binnenklimaat door continue luchtverversing. Met de toevoeging van vraagsturing wordt op het gebied van comfort een hoog niveau bereikt. Ontdek het compleet gamma ventilatie-units voor systemen C en D, met en zonder warmteterugwinning.


Duco DucoBox Silent

De stilste ventilatiebox van Europa!

De standaardversie van de afvoerbox met akoestische demping, zonder klepsturing. Bij dit type is er bovendien de keuze tussen enerzijds boxsensoren (interne opsteeksensoren in de box zelf)* ofwel ruimtesensoren, allebei op basis van CO2- en/of vochtmetingen.

Daarnaast werd deze nieuwe krachtige centrale afvoerventilator, de DucoBox Silent, door het ontwikkelingsteam van Duco, volledig in eigen beheer, naar een hoger niveau getild. Het netwerk kan snel & eenvoudig opgebouwd worden dankzij het eigen ontwikkeld communicatieprotocol. De DucoBox Silent is van toepassing binnen het Duco CO2 System en het Duco Comfort System.

Voortaan kan de DucoBox Silent voorzien worden van een Perilex-stekker. Deze stekker kan op een Perilex-stopcontact aangesloten worden en kan de DucoBox Silent via een bedrade schakelaar in drie standen zetten. Op die manier is er geen extra Bedieningschakelaar nodig. De Perilex-stekker is dan ook de ideale oplossing voor gebruik binnen de vervangingsmarkt.

Duco hield bij de ontwikkeling van de afzuigventilator sterk rekening met de akoestische prestaties. Met enige trots kunnen we stellen dat de nieuwe DucoBox, met een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast, de stilste van Europa is en fluisterstil haar werk doet dankzij de dubbele wand, in combinatie met een akoestische bodemplaat. Bovendien levert het Silent Plus Pakket een extra akoestische demping op tot 3 dB! De nieuwe DucoBox beschikt standaard over zeven aansluitingen (doorsnede 125 mm).

Met de introductie van de DucoBox Silent Connect geeft Duco andermaal blijk van een innovatieve inborst. Deze nieuwe loot aan de DucoBox-stam werd bij aanvang van 2017 aan het grote publiek voorgesteld en vormt een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat. Maar bij Duco zijn we stellig van mening dat goed altijd beter kan. Niet enkel qua prestaties en energiezuinigheid, maar ook als het gaat om gebruiksgemak.

Niettegenstaande draadloze (RF) communicatie ook nog steeds mogelijk is, kan deze ontwikkeling alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar laten communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie niet of moeilijk toepasbaar is. Bovendien is de DucoBox Silent Connect net zoals de DucoBox Focus voortaan verkrijgbaar met Duco's Communication Print voor een eenvoudige connectie met de nieuwe Duco Ventilation App.


Itho Daalderop Woonhuisventilator

Met een centrale ventilatie-eenheid (CVE) kun je eenvoudig en efficiënt ventileren in je woning. De werking is bijzonder energiezuinig en stil. In deze CVE- en CVD-units is standaard een vochtsensor geïntegreerd waardoor er automatisch in een vochtige ruimte, zoals de badkamer na een douche, wordt geventileerd. De Itho Daalderop CVE-S en de CVD-S verbruiken tot wel 83% minder energie dan vergelijkbare wisselstroomventilatoren. Deze ventilatie-units zijn toepasbaar in elke situatie vanwege hun compacte formaat.


Itho Daalderop zenders en sensoren

Door middel van een AUTO RFT-zender regel je eenvoudig de ventilatie. De draadloze regelaar zorgt voor nog meer gebruikscomfort en maakt een eenvoudige bediening door het gehele huis mogelijk. Met de toevoegingen van intelligente sensoren, zoals een CO2-sensor, wordt het ventileren nog slimmer geregeld.