Chat with us, powered by LiveChat

Radio & music center

Muziek digitaal genieten en in jenetwerk verbinden
Excellent geluid en aansprekend design: de JUNG Smart Radio DAB+ is optisch een highlight en zet steeds de juiste toon. De Smart Radio DAB+ is in de veelvoudige ramen in het JUNG design verkrijgbaar. In de variant met Bluetooth stream je eigen muziek op het apparaat.

Heb je thuis niet de juiste CD bij de hand? Geen probleem! De DAB-radio ontvangt overal in het land talloze publieke of private programma's over DAB+ en via FM-frequentie. Het kan tot 8 zenders opslaan per ontvangstmodus. Met zijn front van echt glas in de vorm van een schakelaar is de Smart Radio DAB+ zowel technisch als ook optisch een highlight.

Eigen muziek op de radio streamen
Buiten de FM-frequenties en de digitale radio om communiceert de variant Smart Radio DAB+ Bluetooth ook met smartphone en tablet. Eenmaal gekoppeld, hoor je jouw eigen lievelingsmuziek. Geniet van de beste songs via Spotify, internetradio of andere bronnen op het internet - heel gemakkelijk per WLAN en smartphone in plaats van antenne. Via de tiptoetsen sturen muziekfans de afzonderlijke liedjes of veranderen de naam van de Smart Radio DAB+, waarmee het apparaat via Bluetooth gevonden wordt.