Chat with us, powered by LiveChat

E3

Het Gira E3 (systeem 55) schakelaarprogramma

Design dat raakt. Duizend maal. Aan de buitenkant afgerond, hoekig aan de binnenkant, met een zijdemat Soft-Touch-oppervlak of naar keuze met een glanzend oppervlak: de designlijn Gira E3 presenteert zich elegant en harmonieus.

De brede waaier aan kleuren voor de afdekframes biedt je veel ruimte door design, van puristisch, glanzend zuiver wit over warme grijstinten tot subtiel bruin. Combineerbaar met Systeem 55.Gira E3. Harmonieuze vorm, subtiele kleuren

Het schakelaarprogramma Gira E3 combineert ronde vormen met licht gematteerde en glanzende oppervlakken in negen subtiele tinten. Uit de combinatie van draagframes en basiselementen in de kleuren antraciet of zuiver wit glanzend met de gekleurde afdekramen, ontstaan vele verschillende designvarianten. De wereld van de intelligente gebouwentechniek ligt nu aan je voeten, met de passende basiselementen uit het Gira Systeem 55.
Gira E3 is de ideale keuze voor harmonieus afgestemde inrichtingsconcepten.

Soft. Touch. Gira E3 stijl die je voelt met

Het Soft-Touch-oppervlak van de Gira E3 designlijn valt op doordat het in grote mate bestand is tegen gebruikssporen en bij elke aanraking gewoonweg onbeschrijflijk zacht en soft aanvoelt. Beleef het unieke Gira-Touch-moment.


Ronde vorm, precieze contouren met Gira E3

In het design van het schakelaarprogramma Gira E3 worden heldere en zachte vormen op harmonische wijze gecombineerd met technische precisie. De tweedelige constructie met het draagframe en afdekraam verleent het geheel een aantrekkelijk uiterlijk en maakt creatieve combinaties mogelijk van verschillende kleuren en oppervlakken.


Prachtige combinatie met Gira E3

Uit de combinatie van draagframes en basiselementen in de kleuren antraciet of zuiver wit glanzend met de verschillende afdekramen van Gira E3 ontstaan talrijke individuele designvarianten. Het kleurenpalet reikt van puristisch zuiver wit, via neutrale grijstinten, warme beige- en bruintinten, tot blauwgrijze en grijsgroene pasteltinten. De kleur van het draagframe komt overeen met de kleur van de basiselementen: antraciet of zuiver wit glanzend. De kleurrijke afdekramen bezitten een zijdemat oppervlak met Soft-Touch- design, dat appelleert aan alle zintuigen.


Gira E3 Zuiver wit glans

Puur en precies: Gira E3 zuiver wit glanzend overtuigt door zijn minimalistische verschijning. Vrij van contrasterende kleuren komt het design tot leven door het harmonische samenspel tussen perfecte oppervlakken en duidelijke lijnen, van licht, schaduw en reflectie.