Chat with us, powered by LiveChat

Event

Het Gira Event (systeem 55) schakelaarprogramma

In een klassiek kleurenpalet, maar met de onverwisselbare halfronde vorm van het schakelaarprogramma, presenteert zich de designlijn Event. De volledig doorgekleurde afdekramen zijn verkrijgbaar in vier varianten: zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, kleur aluminium en antraciet.

Gira Event is in het volledige assortiment van Systeem 55 met meer dan 300 componenten Gira schakelmateriaal combineerbaar.Gira Event optische highlight. Met veelzijdig kleurenschema

Het bijzondere aan deze designlijn zit in de structuur: ze bestaat uit buitenframes, dunnen binnenframes en een functioneel inzetstuk. Dit betekent dat er voor deze designlijn verschillende materiaaluitvoeringen en 53 framevarianten zijn. Laat je creativiteit de vrije loop. Dit schakelaarprogramma kun je met Gira System 55 en de Gira Smart-Home-technologie combineren. En zo van meer dan 300 functies profiteren.


Gira Event

In een klassiek kleurenpalet, maar met de onmiskenbare halfronde vorm presenteert de designlijn Gira Event zich. De grondig gekleurde afdekramen zijn verkrijgbaar in vier varianten: zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, kleur aluminium en antraciet.


Gira Event Opaque

De speciale kunststof Gira Event Opaque wordt gekenmerkt door zijn doorschijnendheid. Licht doet de kleuren soms lichter en soms donkerder lijken. Een indrukwekkend kleurenspel dat nog wordt versterkt door de gebogen vorm van het frame. Kies je favoriet uit de kleuren wit, mint en donkerbruin.


Gira Event Clear

Gira Event Clear springt direct in het oog door zijn dieptewerking. Een schittering die wordt gecreëerd door het hoogglanzende oppervlak en de transparante kunststof die wit, zwart, bruin of zand gekleurd is.