Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Tastschakelaar

Het moderne aanbod van Gira bestaat uit 10 verschillende schakelaarprogramma’s met meer dan 300 verschillende functies, van het dimmen van het licht tot het streamen van muziek. Het toonaangevende Duitse merk bestaat al meer dan 100 jaar en de producten worden in 40 landen toegepast. Door Duitse innovatie en efficiëntie zijn er meer dan 80 afdekraamvarianten en verschillende basiselementen in allerlei kleuren en materialen verkrijgbaar.

Het mooie van Gira is dat alle afdekramen, schakelaars en basiselementen onafhankelijk van elkaar vervangen kunnen worden. Hierdoor is het altijd mogelijk om nieuwe functies toe te voegen of om andere design elementen aan te brengen. Zo kan je alle kanten op met het schakelmateriaal van Gira!

Wat is een Gira tastschakelaar?

Een tastschakelaar wordt ook wel omschreven als een drukvlakschakelaar. Dit houdt in dat op het opzetstuk zich een drukknop bevindt waar je simpelweg op kan drukken. Met een druk op de knop schakel je hiermee de verlichting aan of uit, daarnaast is het bij diverse drukschakelaars ook mogelijk om in te stellen dat de verlichting alleen gedimd wordt na een druk op de knop.

Waarom een Gira tastschakelaar?

Met Gira ben je verzekerd van A-merk kwaliteit schakelmateriaal en kan je kiezen uit een groot assortiment aan Gira producten. Gira levert schakelmateriaal in alle bekende series zoals de Standaard 55, E2, E22, E3, Espirit, Studio en nog veel meer! Zodat jij altijd de keuze hebt ongeacht welk verlichtingssysteem je ook in huis hebt. De Gira tastschakelaars zijn elegant van vorm en je kiezen uit vele vormen en afwerkingsmaterialen.