Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

Trekschakelaar/ trekdrukcontacten

Gira biedt een divers schakelaar programma met diverse afdekramen, basiselementen en intelligente systeemoplossingen. Met meer dan 80 verschillende varianten en de 300 verschillende functies die Gira biedt, is er altijd de juiste verlichting match voor jou te vinden. De Gira trekschakelaars bieden extra comfort voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de badkamer door het gebruiksvriendelijke concept.

De trekdrukcontacten zijn aan te sluiten op bekende series zoals het Systeem 55, maar zijn ook verkrijgbaar in universele series. Zo is een trekschakelaar altijd aan te sluiten op jouw verlichtingssysteem.

Wat is een trekschakelaar?

Een trekschakelaar is een verlichtingsschakelaar die je kan bedienen door het aan gemonteerde touwtje te trekken. Hiermee schakel je het contact uit en zal je verlichting doven. Door nog een keer aan hetzelfde touwtje te trekken zal het contact zich weer inschakelen en gaat de verlichting weer aan. Een trekschakelaar wordt ook wel een trekdrukcontact genoemd en hiermee wordt hetzelfde schakelmateriaal bedoeld.

Wanneer gebruik je een trekschakelaar?

Een trekschakelaar is ontzettend eenvoudig te bedienen en is hierdoor ideaal in bijvoorbeeld de slaapkamer. Als het donker is in de slaapkamer en je wilt graag het licht aanschakelen, dan is het altijd een zoektocht naar het knopje.

Met een trekschakelaar boven of naast je bed, kan je deze simpel vinden en met het touwtje de verlichting inschakelen. Ook als een je bestaande schakelaar hebt en deze zich hoog bevind, is het fijn om deze vervangen met een trekschakelaar waardoor je niet helemaal je bed hoeft uit te klimmen om het contact te vinden. Een stukje extra comfort wat Gira in allerlei varianten biedt.

Gira schakelmateriaal van Duitse kwaliteit

Het Duitse schakelmateriaal merk Gira heeft meer dan 100 jaar bedrijfsgeschiedenis en behoort tot de toonaangevende aanbieders van complete intelligente systeemoplossingen. Alle producten van Gira worden op zo milieuvriendelijke en duurzaam mogelijke productie geproduceerd in Duitsland en in meer dan 40 verschillende landen toegepast.

4 Artikel(en)

per pagina

4 Artikel(en)

per pagina