Chat with us, powered by LiveChat

Onze winkel is geopend op afspraak. Online bestellen kan 24/7. Je kunt jouw bestelling ophalen bij onze winkel of thuis laten bezorgen. Lees hier de coronavirus maatregelen

WINKELWAGEN 0 artikelen

LED-dimmer

De Gira LED dimmers hebben een strak en uniek design, waardoor de Gira schakelaars perfect passen bij je interieur en heb je keuze tussen vele ontwerpen. De Gira LED dimmer is speciaal ontwikkeld voor het dimmen van LED lampen. Gira LED dimmers hebben ingebouwde elektronica, dat je kan vergelijken met een mini transformator, waardoor de netspanning van LED lamp omgezet. Hierdoor kan je ook de LED lamp dimmen naar het juiste lichtniveau voor iedere situatie.


Welke dimmer heb ik nodig voor een LED lamp?

We raden altijd aan om de productspecificaties te bekijken zodat de juiste artikelen worden gekozen. Om te bepalen welke LED dimmer je nodig hebt moet je letten op de volgende zaken:
- Vermogen van de LED lamp moet aansluiten bij het bereik van de LED dimmer;
- Vrijwel iedere LED lamp, van zowel 12V als 230V valt te dimmen;
- Kies uit LED dimmers met een fase afsnijding of fase aansnijding.


Wat is fase afsnijding en fase aansnijding?

Gira LED dimmers met fase afsnijding worden beschreven met de letters RC. Door verlichting te dimmen met de fase afsnijding methode kan je energie besparen en heb je een dimbereik tot wel 100%. Gira LED dimmers beschreven met de letters RL werken met de fase aansnijding methode en hebben een dimbereik van 40%.


Gira LED dimmers kopen?

Bij iedere dimmer omschrijving staat heel precies aangegeven voor welke lichtbron de dimmer geschikt is. Mocht je er niet uit komen, dan helpen we je bij Goedkoper met Schakelmateriaal graag verder. Wij hebben een ruim assortiment aan Gira dimmers, zoals die voor LED lampen, en leveren deze tegen scherpe prijzen.

9 Artikel(en)

per pagina

9 Artikel(en)

per pagina