Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

LV-dimmer

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per paginaGira Laagvolt dimmer

Een LV dimmer is geschikt voor het dimmen van een LV lamp. In de meeste gevallen wordt een LV dimmer gebruikt om halogeenlampen, zoals spotjes te dimmen. Een krachtig basiselement speciaal ontworpen om deze minder traditionele lichtbron te dimmen. Daarnaast kan een universele LED dimmer van Gira ook toegepast worden om de LV lampen en HV halogeenlampen te dimmen. Beide dimmers zijn uitgerust met automatische overhittingsbeveiliging. Een veilige en krachtige keuze!


Extra dimmogelijkheden LV dimmer Gira

Een LV dimmer is niet alleen geschikt voor LV lampen, maar daarnaast ook voor:

- 230V gloeilampen;

- 230V halogeenlampen;

- LV halogeenlampen in combinatie met conventionele transformators.

Als specifiek bijkomend voordeel is het mogelijk bij een LV dimmer een parallelaansluiting van 2 of 3 draden toe te passen. Dit met een maximale kabellengte van 100 meter.


Hoe werkt een LV dimmer?

Een LV dimmer heeft een 2-druksvlak waar je simpelweg het licht mee kan bedienen. Door een druk op de knop kan je het licht sterker of lichter dimmen. Door de knop meer dan 3 seconden in te houden wordt de helderheid van het licht op dat moment opgeslagen. Bij het opnieuw inschakelen van de lamp zal de sterkte terug gaan naar deze door jouw gekozen instelling. Bij Goedkoper met Schakelmateriaal is een volledige gebruiksaanwijzing altijd toegevoegd bij de omschrijving van het product, een stukje extra service en kwaliteit.


Extra duurzaamheid van Gira

Een inschakeling van de lamp gebeurd door een lampzuinige softstart, waardoor de levensduur van de lamp verlengd wordt. Het merk Gira staat met A-kwaliteit en heeft meer dan 100 jaar bedrijfservaring met schakelmateriaal. Specialistische en geperfectioneerde producten die garant staan voor het goed dimmen van de verlichting. Met de kwaliteit van Gira kan je een sterk en goed product verwachten. Bekijk ook onze andere Gira dimmers online. Als je vragen hebt kan je gerust contact met ons opnemen!