Chat with us, powered by LiveChat

Berker schakelmateriaal

Berker schakelmateriaal: Divers, functioneel en mooi

Berker by Hager is de rangenaam voor het schakelmateriaal van Hager. Berker schakelmateriaal bestaat uit diverse standaard en luxe series, prachtig design en functionele (bijv. waterdichte) series. Een scala aan keuzemogelijkheden in kleur, vorm en materiaal is beschikbaar.

Als je vragen hebt over Berker schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Schakelmateriaal van Berker kopen

Gemaakt met uiterste precisie om te schakelen wanneer nodig. Stevig en robuust. Zoals je verwacht van schakelmateriaal. Berker schakelmateriaal is gemaakt om snel te installeren. Werken met deze materialen is daardoor een eenvoudig klusje.

KNX Domovea als centrale bouwsteen

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw: met Domovea biedt Hager de passende oplossing domotica oplossing voor jouw woning. Domovea maakt gebruik van de wereldwijde open KNX-standaard en onderscheidt zich dankzij vele functionaliteiten en het gebruiksgemak. Domovea is beschikbaar als Basic en Expert.

Het Easy systeem
Met Easy zijn de basisfuncties van een slim gebouw via sensoren en actoren geïmplementeerd, draadloos of via een buslijn verbonden. Waar de sensoren aan de wand de commando’s geven, zetten de actoren die besturingscommando’s om in acties ter plaatse of in de technische ruimte. Met Domovea basis als de nieuwe centrale bouwsteen van je Easy installatie, combineer je de aansluiting, de besturing en de visualisatie in één module.


Coviva is de smarthome oplossing voor de moderne woning

Eindelijk is er een professioneel domotica systeem voor nieuwbouw en renovatie. Het Coviva-systeem, met KNX onder de motorkap, maakt gebruik van een traditioneel centraaldoossysteem. Dit betekent voor de bestaande bouw, geen hak- en breekwerk en voor nieuwbouw geen extra leidingwerk. Koppel deze draadloos met de Coviva-Smartbox en de installatie is gereed.

Coviva is een modulair systeem. Hierdoor kan eerst de woonkamer worden aangepast en zodra je het gemak en extra comfort hebt ervaren kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden en extra ruimtes worden toegevoegd.