Chat with us, powered by LiveChat

Hager KNX

Met het toenemen van het aantal elektrische verbruikers wordt de wens deze comfortabel te besturen steeds groter: licht, verwarming, koeling, ventilatie, zonwering, gordijnen, etc. Hager levert KNX-gebouwautomatisering op maat. Voor ieder huis het juiste systeem.

De aard en omvang van jouw wensen zijn van invloed op de functionaliteit en complexiteit van de uiteindelijke KNX-installatie. Met drie configuratiemethodes voor de KNX-installatie kies je de beste weg naar realisering ervan: van de eenvoudige quicklink configuratie voor standaardtoepassingen naar meer uitgebreide functionaliteitsomvang met programmeerapparaat TX100B tot aan maximale functionaliteit met de ETS-programmeer software. Het modulaire karakter en de verschillende configuratieniveaus lenen zich bovendien bij uitstek voor stapsgewijze opbouw of uitbreiding van de installatie.

Kom naar onze Hager KNX demo ruimte
Wil je Hager KNX eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze demo ruimte in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.

Programmeer dienst
Wanneer je geen tijd hebt om Hager KNX zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Ons uurtarief is €45,- per uur exclusief voorrijkosten. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Download hier het systeemoverzicht en de programmeermethodes:
- Hager systeemoverzicht (PDF)
- Hager programmeermethodes (PDF)