Chat with us, powered by LiveChat

Visualisatie domovea

Grenzeloos verbonden met Internet of Things
Je trekt de deur achter je dicht en jouw smart home doet de rest. Zo zit je nooit meer in de auto af te vragen of je de verwarming wel hebt uitgezet, want met ‘Internet of Things’ (IoT)- producten is dat verleden tijd. Met de IoTController van Hager maken we een koppeling tussen jouw KNX-huisautomatisering en internet. Alle apparaten binnen je smart home zijn zo vanuit één plek te bedienen.

Eenvoudige toegang tot het Internet of Things
Met de nieuwe Hager IoT-Controller bieden wij een snelle en eenvoudige manier om jouw KNX-domoticasysteem met nieuwe mogelijkheden uit te breiden, zónder ombouw. Een aantal apparaten kan direct communiceren, andere via het IFTTT (If This Then That)-protocol. Met dit protocol kunnen ook toekomstige smart home-oplossingen of producten via de IoT-Controller met jouw domoticasysteem gecombineerd worden. De IoT-Controller fungeert daarbij als koppelaar en brengt alle smart home-apparaten samen.

Overal waar je wilt, klinkt het fantastisch

Overal in huis hoor je jouw favoriete muziek. Daarbij kan de muziek via Sonos gestreamd worden. Met de nieuwe IoT-Controller kan jouw favoriete muziek ook aan scenario’s in je domotica-systeem gekoppeld worden en is zo met één druk op de knop een complete sfeer op te roepen.

De perfecte lichtsfeer voor jou

Hoe ziet de perfecte lichtsfeer eruit? Dat kan je zelf bepalen, want met Philips Hue-verlichting wordt jouw fantasie niet begrensd door techniek. Door de Bridge (verbinding tussen verlichting en netwerk) aan je domoticasysteem te koppelen kun je tot 50 lampen onafhankelijk van elkaar bedienen, inclusief praktische functies, zoals opstaan en alarmsignalering.

Voor het installeren van de IoT-Controller is kennis van IP-netwerken en System mode programmering (ETS) vereist.
Wanneer je geen tijd hebt om de Hager IoT zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Ons uurtarief is €45,- per uur exclusief voorrijkosten. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

1 Artikel(en)
view_list
1 Artikel(en)
view_list