Chat with us, powered by LiveChat

Eltako schakelmateriaal

Het Eltako schakelmateriaal wordt normaliter alleen aangeboden door installateurs, maar bij Goedkoper met Schakelmateriaal bieden we als één van de weinige ook Eltako schakelmateriaal aan zonder tussenpersoon. De Eltako producten staan voor betrouwbaarheid & duurzaamheid en zijn gericht op gebouwinstallaties. We hebben de dimmers, schakelrelais en KWH-Meters in ons ruime assortiment opgenomen.

Als je vragen hebt over Eltako schakelmateriaal of ons overige schakelmateriaal, neem dan contact met ons op. Ons deskundig team beantwoordt graag je vragen.Schakelmateriaal van Eltako kopen

Via de universele dimmers van Eltako dim je iedere lichtbron tot de perfecte omgevingssfeer. Ook de schakelrelais biedt vele mogelijkheden, doordat de relais hoge spanning kan van tot wel 2000W aan gloeilamp kan schakelen. Een echte krachtpatser voor industrieel gebruik dus.


Eltako: ook voor installateurs

Ben jij een installateur en wil je Eltako producten aanbieden aan je klanten? Bij Goedkoper met Schakelmateriaal geven we je de mogelijkheid om je klanten een installatie met minder materialen, minder energieverbruik, flexibel/levensloopbestendig, snellere installatie en meer comfort aan te bieden. Om je te voorzien van het meest diverse aanbod hebben we ervoor gekozen dit geweldige merk ook op te nemen. En natuurlijk koop je al je schakelmateriaal bij ons!