Chat with us, powered by LiveChat

Energiebediening

Via het ecodisplay controleert de bewoner het energie-, gas- en waterverbruik en eventueel ook de energieproductie. Op dit display kan hij ook de ecofunctie (alles uit) of de aanwezigheidssimulatie activeren. Het ecodisplay geeft informatie over het elektriciteits-, gas- en waterverbruik en over de elektriciteitsproductie.

Welke informatie de bewoner krijgt, hangt af van de meetmodules die je installeert. De meetmodule elektriciteit meet het elektriciteitsverbruik of de elektriciteitsproductie. De pulsteller communiceert het elektriciteits-, gas- en waterverbruik.

Het huidige elektriciteitsverbruik wordt weergegeven in W of kW, het gas- en waterverbruik in m³. Eronder staat het weekverbruik in EUR, GBP, of SEK.

Met één druk op de ecotoets schakelt de bewoner alle lichten en geschakelde kringen uit wanneer hij de woning verlaat. Onmiddellijk ziet hij het verbruik dalen. De bewoner activeert de aanwezigheidssimulatie met de aanwezigheidssimulatietoets. Zo laat hij de verlichting op bepaalde tijdstippen branden en creëert hij extra veiligheid met een minimum aan energie.

4 Artikel(en)
view_list
4 Artikel(en)
view_list