Chat with us, powered by LiveChat

Basiscomponenten

De Niko connected controller is de centrale module van elke Niko Home Control installatie. Hij wordt bij voorkeur onderaan links geplaatst in het Niko Home Contol gedeelte van de schakelkast. Hij stuurt de basisfuncties van het Niko Home Control systeem.

Deze basisfuncties omvatten:
- De intelligentie die de logica naar de installatie aanstuurt. Deze logica wordt vanuit de programmeersoftware lokaal opgeslagen in de controller.
- De voeding die een spanning van 26 V levert aan de bus, de kastmodules en de bedieningen. Afhankelijk van de grootte van de installatie kunnen aparte voedingen bijgeplaatst worden.
- De koppeling met Niko Home Control IP-toestellen zoals touchscreens en videobuitenposten. Een ingebouwde router laat toe om tot 3 toestellen rechtstreeks aan te sluiten op de controller. Met een extra switch kan dit aantal verder uitgebreid worden.
- De koppeling met het internet. Dit laat toe om de installatie zowel binnen- als buitenshuis (via mobiele netwerken zoals 3G, 4G, GPRS of wifihotspot) te bedienen met mobiele toestellen (smartphones en tablets met iOS of Android).

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina