Chat with us, powered by LiveChat

Niko Home Control

Maak van je huis een smart home met Niko Home Control

Complete controle voor elk huis met Niko Home Control.

Kom naar onze Niko Home Control showroom
Wil je Niko Home Control eerst zelf ervaren voordat je het aanschaft? Kom dan naar onze showroom in Capelle aan den IJssel. Maak wel eerst een afspraak zodat we weten van je komst en onze volledige aandacht kunnen geven.Niko Home Control

Huisautomatisering is iets wat steeds populairder wordt. Huisautomatisering betekent ook wel het bedienen van je verwarming, ventilatie, verlichting, rolluiken, zonwering en meer op één centrale plek. Daarnaast kun je het helemaal naar wens afwerken met schakelmateriaal naar keuze. Je bedient alles met een smartphone, tablet of touchscreen die je in de desbetreffende ruimte plaatst. 

Met de Niko home control kun je de beste huisautomatisering installeren in huis. Je maakt het bedienen van diverse functies in je huis eenvoudiger.

Een huis is pas van jou wanneer je er een persoonlijkheid en eigen accenten aan toevoegt. Iedereen heeft een eigen idee hoe zijn of haar huis eruit moet zien, wat een huis absoluut niet mag missen en waar een huis prima zonder kan. Zo is dat ook met de personen die in dat huis wonen. Zo krijgt iedere ruimte een eigen persoonlijkheid met eigen functies.


Duurzaam wonen met Niko Home Control

Heb je zonnepanelen? Dan is de Niko Home Control de ideale toevoeging aan het duurzaam wonen! Met de Niko Home Control kun je je eigen zonne-energie zo efficiënt mogelijk gebruiken. Je kunt je energieverbruik afstemmen op de productie van je zonne-energie en ervoor zorgen dat je je energieverbruik kan programmeren. Door je energieverbruik te programmeren kun je berichten ontvangen wanneer er iets niet klopt en zo de productiviteit van je zonnepanelen verhogen.  


Wat is Niko Home Control?

De Niko Home Control kan centraal bediend worden, via een app en overal ter wereld. Dit zorgt voor het verlagen van energieverbruik, automatisch sturen van verlichting en veiliger wonen met de beste beveiligingsmogelijkheden. Daarnaast geniet je van de beste comfort dankzij automatische ventilatie en verwarming. Je kont met slechts één knop alle stopcontacten en lichten in- en uitschakelen waar en wanneer je wilt. De Niko Home Control is de basisinstallatie voor het bereiken van een ‘full option’ naar huisautomatisering. 


Niko Home Control brochure

Ben je op zoek naar het complete aanbod van Niko Home Control of op zoek naar de installatie instructies. Download dan hier de brochure en installatie handleiding:
- Niko Home Control brochure (10,5 mb)
- Niko Home Control installatiehandleiding (15,5 mb)

 

Programmeer dienst Niko Home Control 

Wanneer je geen tijd hebt om Niko Home Control zelf te programmeren of je hebt er niet genoeg kennis van, dan kunnen wij je daarmee helpen. Wij kunnen Niko Home Control bij je thuis installeren en programmeren. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op.


Niko Home Control kopen

Zoek je naar nuttige en intuïtieve technologie die doet wat het belooft en hierbij functionele apparatuur verkiest boven leuke gadgets? Dan ben je bij de Niko Home Control aan het juiste adres. Met de Niko Home Control heb je voor elk huis, elke keer weer, complete controle.

Wil je de Niko Home Control kopen? Dan is het goed om te weten met welke producten en merken je de Niko Home Control kunt combineren. Niko schakelmateriaal is ideaal voor huisautomatisering. 

Met de Niko Home Control kun je de basisinstallatie uitvoeren. Je hebt niet direct elk product nodig, dit kun je later uitbreiden of aanpassen. Je hebt voor extra producten dan ook geen extra bekabeling nodig, wat iedere installatie eenvoudig maakt. Je kunt daarnaast de schakelaars altijd voor iets anders gebruiken. Zo is het mogelijk in te stellen dat het licht in je tuin automatisch aan- en uitgaat op bepaalde tijdstippen. De schakelaars kun je draadloos gebruiken, wat ook betekent dat je ze overal in huis kunt plaatsen. Het is niet nodig om te boren in de muur, maar je kunt ze eenvoudig kleven aan de muur.

Wanneer je een Niko Home Control gaat kopen, kun je als voordeel op afstand altijd op de hoogte gehouden worden. Dit kan door de Niko Home Control app te downloaden op je smartphone. Zo ontvang je meldingen wanneer lichten aangaan als je kinderen bijvoorbeeld thuiskomen of je ongewenst bezoek krijgt.

De Niko Home Control is geschikt voor elk huis. Het maakt niet uit hoe oud of nieuw je huis is of welke elektriciteitsinstallatie je hebt. Zo lang je elektriciteit hebt in huis kun je alle functies gebruiken die de Niko Home Control biedt.

De prijs van de Niko Home Control is erg verschillend. Het verschilt ligt in de hoeveelheid producten die je erbij wilt aanschaffen. Zo kun je direct een uitgebreide kit kopen. Daarnaast zijn er diverse series waar je uit kunt kiezen en je kunt de Niko Home Control nog verder uitbreiden in de toekomst.