Chat with us, powered by LiveChat
WINKELWAGEN 0 artikelen

xComfort Bridge

De xComfort Bridge is een uitbreiding op het instapklare huisautomatiseringssysteem, waaronder al een breed scala aan eenvoudig te installeren en te gebruiken voorgeconfigureerde GO WIRELESS pakketten op de markt wordt gebracht. Het is een eenvoudig te installeren en te gebruiken nieuwe oplossing voor het aansturen van verlichting, kan worden bediend met iOS- of Android-apparaten.

De xComfort Bridge is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten:

Het eerste pakket bestaat uit de xComfort Bridge-interface, een voedingsadapter en de bijbehorende LAN- en USB-stroomkabels. Compatibel met Eaton's GO WIRELESS pakketten - Wireless Switch All, Wireless Dim All en Wireless Second Switch - ondersteunt de xComfort Bridge huiseigenaren die al op weg zijn naar huisautomatisering door hen toegang te geven tot de vele draadloze besturings- en configuratiefuncties van de xComfort Bridge.

De tweede kit is op maat gemaakt om te voldoen aan de eisen van elektrotechnisch installateurs die belast zijn met het opzetten van een domotica-oplossing voor hun respectieve klanten.

Naast de hierboven genoemde componenten bestaat de xComfort Bridge uit een draadloze master ON/OFF schakelaar, drie draadloze schakelaars en drie inbouw dimmers voor verborgen installatie. Bovendien is xComfort Bridge ook verkrijgbaar als pakket met drie dimstekkers. Omdat deze laatste versie slechts op bestaande stopcontacten hoeft te worden aangesloten, is er geen verdere specialistische kennis nodig om deze oplossing te implementeren

Tot slot is xComfort Bridge ook compatibel met de bestaande xComfort Home-serie, waardoor een naadloze toegang tot een breed scala aan andere toepassingen mogelijk is.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina