Chat with us, powered by LiveChat

Honeywell Deurbellen

Flexible, buitengewoon, een prachtig ontwerp. Honeywell Deurbel. De laatste deurbel die je ooit zult kopen.

Deurbellen van Honeywell zijn de volgende generatie technologie voor je huis. Dit zijn deurbellen die zich niet alleen aan je huis aanpassen, maar ook de mogelijkheid hebben met je gezin mee te groeien als de behoeften en gewoonten veranderen.

Door de 60 jaar ervaring van Friedland in het maken van de beste deurbellen ter wereld te combineren met de expertise en innovatie van Honeywell, is er een reeks echt revolutionaire deurbellen gecreëerd, die niet alleen prachtig en ongelofelijk betrouwbaar zijn, maar die ook nog eens de defenitie van wat een deurbel moet doen, volledig op zijn kop zetten.

Deurbellen van Honeywell zijn anders door hun intuïtieve ontwerp en exibiliteit. Ze groeien met je gezin mee, passen zich aan je huis en levensstijl aan via een reeks slimme, aan te passen functies, zodat je altijd kunt bepalen hoe je ze wilt gebruiken. En dankzij Honeywell-ActivLink, kun je de deurbel van Honeywell zelfs koppelen aan je beveiligingssysteem van Honeywell, voor nog meer gemak.

Mis nooit meer een bezoeker of een pakketje
Draagbare deurbellen kun je overal in huis en in de tuin met je meenemen. Door het draadloos bereik tot 200m werkt de deurbel altijd, waar je hem ook neerzet. Koppel twee deurbellen aan elkaar om het draadloos bereik te verhogen van 200 naar 400 meter.

Niet storen
Met de slaapmodus zet je het geluid gedurende 3, 6, 9 of 12 uur uit, zodat je zonder gestoord te worden kunt ontspannen. Gebruik de stille modus om de deurbel stil te zetten tot je het geluid weer inschakelt. Pas eenvoudig het volume aan.

Visuele meldingen
De unieke Halo- en LED- verlichting geven een zichtbare melding af. Ideaal in een luidruchtige omgeving, wanneer de slaap of stille modus geactiveerd is en voor mensen met gehoorverlies. De modus nachtverlichting verlicht je looppad in het donker met een zachte, comfortabele gloed.

Compact formaat, groots geluid
Kristalheldere geluidskwaliteit die in het gehele huis en de tuin gehoord wordt. Een maximaal volume van 90dB zorgt voor een bereik tot 100m. Keuze uit 8 verschillende melodiën. Aan te passen met je eigen melodieën.

Revolutionair ontwerp
Compact formaat en prachtig ontwerp dat in je interieur past. Neutrale kleuren grijs en wit passen in iedere ruimte.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina