Chat with us, powered by LiveChat

xComfort Smart Home Controller

Bedien je intelligente huis met smartphone en tablet, ook wanneer je er niet bent
Met de xComfort Smart Home Controller en bijbehorende smartphone app is het mogelijk om het domoticasysteem xComfort vanaf elke locatie op afstand te bedienen. Hiermee wordt het eenvoudig om duurzame energiebesparing te combineren met toekomstgericht wooncomfort.

De Smart Home Controller is een kleine krachtige besturingscomputer, die geplaatst wordt in de meterkast en aangesloten wordt op het lichtnet en internet. Evenals het xComfort-systeem, wordt ook de Smart Home Controller zonder hak- en breekwerk geïnstalleerd.

Met de bijbehorende App (beschikbaar voor Android, iOS en WEB) heeft de gebruiker, ongeacht waar men zicht bevindt, volledige toegang tot het draadloze huisbesturingsysteem, waardoor men in staat wordt gesteld apparaten en systemen in zijn/haar huis vanaf elke locatie in de wereld te bedienen via een gebruiksvriendelijke interface. Het systeem wordt ofwel rechtstreeks aangestuurd via het draadloze thuisnetwerk (WiFi) thuis, dan wel op afstand via internet of per smartphone via de Eaton server.

Op deze manier kunnen huiseigenaren via hun smartphone en tablet overal ter wereld snel en comfortabel o.a. verlichting, zonneschermen en veiligheidssystemen regelen. Zo kan bijvoorbeeld ook het verwarmingssysteem op afstand bediend worden zodat het al comfortabel warm is bij thuiskomst. xComfort-gebruikers die niet thuis zijn, kunnen direct per sms en/of e-mail op de hoogte gesteld worden van onverwachte gebeurtenissen, zoals een inbraak of alarmmelding. Gebruikers hebben op elk moment en vanaf elke locatie, een overzicht van wat er in huis gebeurt. Ook kan het energieverbruik per apparaat inzichtelijk gemaakt worden.

De Smart Home Controller en bijbehorende App verhogen het comfort en de veiligheid in huis en maken het mogelijk om energie te besparen.

2 Artikel(en)
view_list
2 Artikel(en)
view_list